Imprimantele sunt cautate in ultima perioada deoarece foarte multe persoane realizeaza fotografii fie cu smartphone-ul, fie cu un aparat profesional de fotografiat pe care mai apoi vor sa le aiba si imprimate pe coli de hartie.

Ce solutie exista pentru acestia? Este foarte simplu. Noudinnou.ro este un magazin online care pune la dispozitie o multime de modele de imprimante second hand, unele mai bune si mai eficiente decat celelalte. In functie de scopurile fiecaruia, aceste imprimante sunt potrivite la printarea oricaror formate de poze (.jpg, .png, .bmp, .gif) cu o rezolutie mai scazuta sau mai inalta, imprimantele care arata si functioneaza ca noi fac fata oricaror cerinte la care sunt puse fara a face rabat de la calitate si cantitate.

imprimante sh

Acestea sunt gata sa fie folosite imediat dupa ce sunt scoase din cutie si sa printeze imediat ce sunt conectate conform instructiunilor la un sistemul de calcul.

Ultimele citite:  Smartwatch-uri in 2017: Merita sau nu sa achizitionam un dispozitiv weareble?

Magazinul online Noudinnou comercializeaza imprimante la preturi mici in comparatie cu cele ale unui magazin din domeniul IT care face acelasi lucru insa la preturi cu mult mai ridicate. De ce sa platesti mai mult? Nu are rost. Poti economisi astfel bani si sa te folosesti de ei in alte scopuri.

  • IMPRIMANTA OKI B411DN
  • IMPRIMANTA KYOCERA 1030D
  • IMPRIMANTA LEXMARK C734N
  • IMPRIMANTA LEXMARK E460DN
  • IMPRIMANTA LEXMARK E462DN
  • IMPRIMANTA RICOH IBM 1612DN
  • IMPRIMANTA SAMSUNG ML2850D
  • IMPRIMANTA DELL 2350DN
  • IMPRIMANTA DELL 2330DN
  • IMPRIMANTA DELL 1710N

Orice imprimanta achizitionata de pe acest magazin vine insotita de garantie. Clientul poate sa fie sigur ca aceasta va functiona conform asteptarilor si specificatiilor pe care aceasta le indeplineste.

Ultimele citite:  Cum sa procedezi cand cauti imprimanta second hand, neavand buget pentru una noua

Printand mai ieftin cu imprimantele de la Noudinnou

imprimanta second hand

Imprimanta fiind o componenta periferica a unui sistem desktop sau laptop este de cele mai multe ori neglijata, neluandu-se in considerare faptul ca viteza de printare este importanta, functiile diverse pe care aceasta le indeplineste pot sa nu fie indeajunse pentru un mediul office (de exemplu), tusul de la imprimanta este dificil de schimbat sau exista probleme de operare tehnica al acesteia.

Pentru toate exista o solutie, in cazul acesta, Noudinnou.ro ofera posibilitatea de achizitionare a unei imprimante la un pret cu mult mai mic decat cel dintr-un magazin.

Imprimante pentru format text si document potrivite pentru office

Daca lucrezi intr-un mediu de birou si jobul tau implica sarcina de a lucra cu acte importante atunci cu siguranta o imprimanta sh este ceea ce iti trebuie, deoarece aceasta este mult mai ieftina decat una noua si isi va face la fel de bine treaba ca si una luata direct de la producator.

Ultimele citite:  Cum gasesti pe Google cele mai bune poze

imprimante second hand

Folosind sistemul de cumparaturi online de pe Noudinnou.ro clientii beneficiaza de puncte de loialitate bonus de pe urma carora vor avea reducere la urmatoarele produse comandate de pe site. Acest lucru atrage bineinteles pastrarea clientilor fideli si cresterea gradului de satisfactie a celor ce frecventeaza magazinul pentru noi oferte la produse din lumea IT.

O imprimanta sh poate fi cea mai buna investitie pe care o veti face pentru a va face treaba mai bine si mai repede.