Vara este cel mai cald anotimp, si toti incercam sa ne racorim cum putem, asa ca incercam sa ne refugiem la umbra si sa ne racorim cu o bautura racoritoare cu gheata.  Cei mai multi dintre noi prefera sa se adaposteasca de caldura, asa ca aleg terasele in compania prietenilor. Si mai ales in sezonul cald exista o cerere mare de gheata de diferite forme pentru diferiti client.

Calupurile de gheata sunt perfecte pentru sculptat

calupuri de gheata

Daca esti amator sau profesionist in sculptat gheata, calupurile de gheata de la IceWorld sunt perfecte deoarece sunt de o puritate si claritate ridicata rezultand niste sculpture de gheata impresionante care pot rezista pentru o perioada mare de timp indiferent de anotimp. Cu ajutorul calupurilor de 6 kg puteti crea atat minifigurine dar si constructii  impresionante precum castele de gheata sau igluuri. Primul motiv pentru care trebuie sa alegeti calupurile de gheata de la IceWorld este acela ca gheata este produsa cu ajutorul celor mai moderne utilaje de produs gheata si apa este filtrata de cele mai moderne filtre pentru a o transforma intr-un produs fara bacterii si microbe fiind recomandate si pentru consum. Calupurile de gheata sunt cerute de baruri si pub-uri care au clienti care doresc diferite forme ale ghetii. Al doilea motiv pentru care sa alegi calupurile de gheata de la IceWorld  este acela ca oricine poate produce in propriul camin gheata, dar ce acestia nu stiu este ca gheata produsa acasa este plina de organisme microbiologice care pot pune viata in pericol atat dumneavoastra cat si persoanelor din jur. IceWorld in procesul de fabricare a ghetii, sterilizeaza apa pentru a elimina total bacterii si microbii din gheata.

Ultimele citite:  10 lucruri din viata de zi cu zi care iti pot afecta hormonii

Pe langa calupurile de gheata, IceWorld produce si shoturi si cuburi de gheata

Fiind o fabrica de gheata, recunoscuta international, IceWorld produce si cuburi de gheata, fiind perfecte pentru consumul personal sau in afacerea dumneavoastra, dar si cea mai noua inventie in materie de produse de gheata si anume shotul de gheata de cea mai buna calitate si care nu altereaza gustul bauturii tale. Cuburile de gheata sunt pentru bauturile soft si cele non-alcoolice, dar shoturile sunt perfecte pentru gustul tariilor, racind bautura in cateva momente. IceWorld va ofera mai multe oferte astfel la orice comanda peste 50 de kg transportul este garantat si gratuit in Bucuresti, si la comenzi de peste 1000 kg va ofera dreptul sa negociati pretul beneficiind astfel de o reducere substantiala.

Ultimele citite:  Balerinii de damă comandați de la Modlet sunt exact cum i-am dorit!