Niciodata nu trebuie sa uitam faptul ca o mamica este in primul rand femeie, asa cum nu trebuie sa ne iasa din vedere nici faptul ca orice tatic este in primul rand barbat. Asta inseamna ca si reprezentantii sexului puternic trebuie sa fie la curent cu noile tendinte in materie de tunsori. Știm deja cat este de important aspectul fizic si mesajul pe care il transmite intregul “pachet”, fapt pentru care urmeaza sa descoperi cateva tunsori la moda pentru acei tatici care acorda importanta detaliilor pretioase.

tunsoare barbati 2017

  1. Tunsori cu volum
  2. Tunsori perfect aranjate
  3. Tunsori “curajoase”

Cine a spus ca venirea pe lume a unui copil inseamna ca mamica si taticul incep sa se neglijeze, se insala amarnic. Sigur, mamicile sunt cele direct implicate in ingrjirea bebelusului, insa rolul taticului este acela de a mentine echilibrul in viata de familie in primele luni de viata ale micutului. Acesta devine sprijinul mamei in noua etapa din viata lor, parintii devenind astfel o echipa imbatabila, care din cand in cand are nevoie de mici momente de rasfat.

tunsoare tati

Schimbarile de look sunt intotdeauna bine venite, mai ales in perioadele foarte aglomerate, cand fiecare are nevoie sa-si regaseasca echilibrul interior. Tendintele in materie de tunsori pentru reprezentantele sexului frumos sunt actualizate cu fiecare ocazie, insa cum ramane cu cele destinate domnilor?

tunsoare tatici

  • Tunsori cu volum

Tehnica tunsorilor barbatesti a evoluat destul de mult in ultima perioada, acordandu-se din ce in ce mai multa atentie proportiilor si fizionomiei clientului. Daca in anii ’90 erau la moda tunsorile bros, cat mai scurte, iata ca de-a lungul anilor stilul s-a schimbat si descoperim tunsorile cu volum pentru barbati. Poate parea ciudat cand asociem “volum” cu “tunsoare barbateasca”, insa rezultatul este de-a dreptul fabulos. Astfel, observam ca sunt la moda tunsorile cu volum la calota. Aceasta poate fi adaptata in functie de trasaturile fetei, avand posibilitatea de a orienta calota pe spate, sau in lateral.

  • Tunsori perfect aranjate

Este foarte important de retinut ca este la moda tot ceea ce iti vine bine, lucru ce se potriveste de minune si in cazul tunsorilor. Descoperim astfel ca frizurile atent finisate si bine aranjate sunt la mare cautare si anul acesta. Acestea sunt acele tunsori intalnite de regula la evenimentele importante, insa se pot adapta cu succes si in viata de zi cu zi. Secretul ca tunsoarea sa nu dea impresia de “exagerat”, consta in tinuta, care trebuie sa se ridice la inaltimea asteptarilor, ceea ce inseamna ca intreaga aparitie trebuie sa fie “dichisita”.

  • Tunsori “curajoase”

Am ajuns si la tunsorile ceva mai indraznete, potrivite pentru taticii super cool care nu se tem de nicio schimbare. Tunsoarea “curajoasa” este pentru barbatii care simt nevoia sa aduca un nou aer infatisarii, este pentru acei reprezentanti ai sexului puternic ce au o personalitate de fier si doresc sa exprime acest lucru, este pentru taticii tineri care nu pun capat micilor sesiuni de rasfat odata cu nasterea copilului. Acest tip de tunsoare este un amestec intre “prea mult” si “prea putin”, insa cele doua reusesc sa se completele de minune. Oricare ar fi textura firului de par sau fizionomia clientului, stilistii vor reusi sa gaseasca cea mai buna forma astfel incat tunsoarea sa poata fi intretinuta de oricine, ca un adevarat profesionist.

Ultimele citite:  Șamponarea pentru un păr sănătos: ParuSan