1. Fii nou

Madonna, Beyonce, dar și multe alte personalități virtuoase și remarcante au făcut ceva ce nimeni altcineva nu a făcut. S-au ridicat şi au spus: „Ăsta sunt eu, fie că-ţi place, fie că nu”. Succesul acestor oameni nu a venit din încercarea de a satisface întreaga omenire. A venit din a face ceva nou.

2. Iubeşte ceea ce faci

Mulţi oameni se plâng de ideea de a lucra ore întregi. Nu mulţi oameni pot susține că petrec  14 ore pe zi făcând ceva ce chiar le aduce satisfacție pe deplin. Dacă eşti pasionat şi iubeşti ceea ce faci, vei avea succes cu siguranță.

Ultimele citite:  Inapoi la facultate: „Seminare” sau „seminarii”?

3. Nu copia succesul

Steve Balmer, de la Microsoft, a fost luat în râs de iPhone şi a precizat: „Nu are o tastatură. Vindem milioane de telefoane în fiecare an. Apple vinde 0 telefoane pe an.” McDonald’s a inventat McDonaldland, iar Burger King a crezut că este o idee buna să copieze prin Burger King Kingdom. McDoland’s făcea 27 miliarde de dolari în 2011, în timp ce Burger King făceau sub trei miliarde. Asta se întâmplă când copiezi ceva. Dacă vrei cu adevărat să reuşeşti, nu plagia succesul. Creează-l pe al tău.

Ultimele citite:  3 metode de a investi in viitorul copilului tau

4. Fii primul

Fii primul care face ceva deosebit şi eşti deja la jumătatea drumului către succes.

5. Fă-te remarcat

În fiecare aspect din viaţa ta, fă-te remarcat. Fii persoana care întoarce capetele. Dacă cineva cere un dolar, dă-i zece. Dacă vrei să începi un website, nu publica un articol pe zi, publică patru. Pune tot ce ai în ceea ce faci.

Ultimele citite:  Istoria automobilului – De la masina cu aburi la masina cu baterie auto

6. Începe chiar acum

Îţi poţi pune ideile în practică chiar acum. Nu ai nicio scuză să mai aştepţi. Fă pe cineva să spună „Wow!” Începe acea carte pe care vrei să o scrii. Totul necesită puţină schimbare şi o nouă zi pentru a ne transforma viaţa.

Urmareste videoclipul inspirativ al acestui articol aici: https://www.youtube.com/watch?v=Wt5dUNpC6Bw