credit cu buletinul

De foarte multe ori in viata ne trezim ca nici nu a trecut luna ca noi nu mai avem bani in buzunar pentru diverse nevoi legate de hrana, imbracaminte, combustibil, probleme ale copiilor etc. Daca mai ai si o varsta si esti pensionar, atunci e si mai rau! Cea mai urata perioada este cea de iarna, cand intretinerea este uriasa, iar banii de pensie nu mai ajung pentru medicamente si hrana. Dar daca ai nevoie de bani pentru o urgenta medicala, pentru a lua mobila noua copilului sau alte si alte probleme care apar in viata fiecarui om?

Ce te faci in aceste conditii? De unde faci rost de bani, mai ales atunci cand rudele si prietenii nu iti pot oferi un mic imprumut, motivand ca vremurile sunt grele si ca si ei sunt in aceeasi situatie? Mergi la banca! Raspunsul ar fi corect, dar bancile cer un dosar stufos cu o gramada de adeverinte, iar tu ai salariul mic. Iar daca varsta ta este prea inaintata, banca nici nu te mai baga in seama, parca zici ca deja te-a cazat la garsoniera cu iesire pe deasupra.

Ultimele citite:  Vrei un patruped in familie? Inainte, vezi care sunt 5 cei mai periculosi caini din lume

Situatia pare fara iesire, asa e? Simti ca te sufoci, te apuca plansul, disperarea, nimeni nu te poate ajuta, iar tu ai nevoie urgenta de bani. Te-ai gandit cumva ca ai putea lua un credit doar cu buletinul? Atat de simplu?

Da, un imprumut doar cu buletinul este la indemana oricui. Tot ce ai de facut este sa ai carte de identitate  si extrasul de cont pe luna trecuta.

Cum obtin creditul doar cu buletinul

Imprumutul cu buletinul este cea mai usoara forma de a intra in posesia unor bani de care ai nevoie pentru satisfacerea unor probleme financiare.

Ultimele citite:  Cursurile de barmani – necesare pentru profesionisti

credite cu buletinul

Creditul de maxim 1000 de lei doar cu buletinul se face din cativa pasi:

 • Intri pe site-ul www.creditfix.ro ;
 • Apesi tasta pe care scrie ”Aplici”;
 • Alegi suma de bani de care ai nevoie sa te imprumuti;
 • Precizezi perioada in care ai nevoie de acesti banuti;
 • Apesi tasta ”vreau primul credit acum”;
 • Completezi datele personale cerute de institutia finaciara nebancara;
 • Completezi datele cardului tau de venit;
 • Semnezi cererea si astepti sa ti se dea raspunsul de acceptare a imprumutului doar cu buletinul.

Daca ai nevoie de bani in plus, atunci poti cere si un al doilea credit direct din contul de client printr-un contact telefonic sau in scris, prin e-mail.

Cum achit creditul aplicat doar cu buletinul

Exista mai multe modalitati prin care poti face acest lucru, in asa fel incat sa nu fii presat si sa simti alaturi un prieten, care te intelege in nevoile tale.

Ultimele citite:  Cauți un cămin particular de bătrâni de 5 stele? Noi îți oferim soluția!

credit-cu-buletinul

Achitarea creditului pe care il faci doar cu buletinul se poate realiza in felul urmator:

 • Prelungirea prin innoirea contractului de credit ;
 • Rambursare la data scadenta;
 • Rambursare anticipata;
 • Rambursare dupa scadenta cu penalitati.

Daca apare vreo problema si nu poti achita intr-o luna rata pentru creditul pe care l-ai facut doar cu buletinul, tot ce ai de facut este sa iei legatura cu o zi inainte de data scadenta cu reprezentantii institutiei financiar nebancare pentru ca acestia sa-ti faca o prelungire a creditului dupa ce achiti dobanda aferenta.

Ai nevoie de bani? Atunci nu ezita si fa un imprumut la cel mai bun prieten al tau, Creditfix.ro!