amenajar gradini

Amenajarea gradinii ar trebui sa fie unul dintre aspectele cele mai importante pentru toti cei care detin o casa. Astfel, atunci cand iti doresti o oaza de liniste luxurianta, care sa contribuie in mod pozitiv la energia intregii locuinte, ar trebui sa respecti cateva principii de Feng Shui. Feng (Vantul) si Shui (apa) sunt cele doua principii care transforma Qi-ul intr-unul pozitiv, ideal pentru a-ti face intreaga viata sa mearga ca pe roate. Drept pentru care, amenajarea exterioara a gradinii este o necesitate pentru toti cei iubitori de frumos, de liniste, de echilibrul. Qi-ul este energia pozitiva a vietii, este bucuria si esteticul. Drept pentru care, atunci cand te decizi sa amenajezi curtea interioara, trebuie sa respecti cateva principii simple, pentru a te bucura atat din punctul de vedere al aspectului, cat si din cel al energiilor bune.

Ultimele citite:  Varta Blue Dynamic, bateria auto pe care o cautai de mult timp! De unde o poti cumpara la pret avantajos?

Amenajarea gradinii: ce spune Feng Shui-ul despre ea

Amenajarile exterioare de gradini sunt cele mai frumoase metode de a pastra bucuria intr-un spatiu si de a-i face pe toti cei care viziteaza acel loc luxuriant sa se incarce cu energii pozitive. Drept pentru care, ori de cate ori iei in calcul amenajarea gradinii dupa principii Feng Shui, trebuie sa cunosti urmatoarele aspecte:

  • Amenajarile de gradina din punct de vedere Feng Shui trebuie sa ia in considerare includerea unui lac. Apa (Shui) este considerata a aduce energii pozitive; de asemenea, oglinda apei le multiplica, aducand, totodata, si puritate unui spatiu
  • A amenaja o curte exterioara inseamna sa iei in considerare elementele pe care le folosesti: pamantul, apa, lemnul si metalul isi au roluri bine delimitate in cadrul unei gradini
  • Orice amenajare de gradina in stil Feng Shui trebuie sa se bazeze pe un plan sinuos, cu linii blande, cu ape curgatoare si spatii de odihna
Ultimele citite:  Ce este artroza şi cum se tratează

Drept pentru care, amenajarile de curti si gradini in stil Feng Shui nu fac altceva decat sa transforme un loc intr-o oaza de liniste si intr-o sursa de energii bune, pozitive, constructive, care sa ii ajute pe oameni sa se dezvolte frumos. Din acest motiv, orice amenajare exterioara de gradini este, fara doar si poate, o investitie in viitor, dar si o provocare.

Amenajarile de gradini realizate de Arta Gradinilor

amenajare gradina

Astfel, a apela la profesionistii de la Arta Gradinilor pentru a-ti amenaja exterior gradina este o decizie care spune lucruri frumoase despre tine, ca om. Spune ca esti atent, ca vrei fericire si ca vrei echilibru. O curte sau o gradina amenajata intr-un stil cald nu vor face altceva decat sa iti transforme un spatiu aparent banal intr-un loc luxuriant, o oaza de liniste, unde te poti regasi pe sine. Fara urma de indoiala, amenajarile de gradini realizate de cei de la Arta Gradinilor, facand uz de acoperisurile verzi, jardinierele elegante, peretii decorativi si zidurile ornamentale si asa mai departe nu vor face altceva decat sa iti infrumuseteze casa si sufletul. Pentru cele mai frumoase si delicate amenajari de curti si gradini, profesionistii de la Arta Gradinilor asteapta sa te ajute!

Ultimele citite:  Afla ce este artrogripoza si ce tratament ii poti aplica!