aranjamente florale

A oferi in dar un aranjament floral este echivalentul unei declaratii facute din toata inima. Jocul armonios de culoare si arome imbietoare fac din orice aranjament floral proaspat daruit un prilej de a reinnoi vechi prietenii, de a lega unele noi si de a le spune celor dragi cat de mult inseamna pentru noi. A face un aranjament floral nu este, insa, „floare la ureche”. Este un proceeu complex, ce trebuie sa aiba in seama atat cromatica placuta a rezultatului, cat si rezistenta lui si un efect cat mai placut pentru cel care le primeste.

Aranjamentele florale de la Orasul Florilor – interpretare fructoasa a tehnicii Ikebana

Ikebana reprezinta arta aranjarii florilor, a crearii tablourilor pline de pulsatiile vietii cu flori de tot felul. La Orasul Florilor, arta Ikebana este reinterpretata si astfel personalizata incat sa dea nastere unor deosebite aranjamente florale, unice prin texturi, culori si mirosul imbietor al florilor folosite. A oferi flori a reprezentat dintotdeauna un gest suprem de a infatisa dragostea, simpatia sau respectul, insa ocazia cu care sunt oferite poate face diferenta in mod categoric. Asadar, poate ca cea mai buna ocazie de a oferi aranjamentele florale este atunci cand nu exista un motiv concret, in afara faptului ca se doreste aducerea unui zambet pe fata celui drag. Din ce sunt alcatuite, insa, aranjamentele florale deosebite de la Orasul Florilor? Cele mai intalnite si aromate flori sunt:

Ultimele citite:  9 semne ca NU te respecti suficient!

aranjamente florale
• Floarea-soarelui, ce emana caldura si dor de vara
• Trandafirii, clasicii mesageri ai dragostei
• Minirozele delicate
• Lisianthusul exotic
• Hortensiile deosebite prin fragilitate
Ca un tot unitar, ale carei radacini reprezinta fundatia datatoare de viata si frumusete, si aranjamentele florale frumoase de la Orasul Florilor au nevoie de un suport pe masura elegantei lor. Astfel, intalnim :
• Vase
• Ghivece
• Galetuse
• Cosuri
Aranjamentele florale, intrepretare reusita a Ikebana, sunt de asa natura incat sa fie daruite cu prilejul oricarei ocazii. De la onomastici, la nunti, si de la aniversari, la botezuri, orice aranjament floral comandat online de la Orasul Florilor reprezinta o marturie: una de bun gust, rafinament, candoare si sentimente dintre cele mai colorate, asemenea florilor ce le compun.

Ultimele citite:  Modele de pantaloni pe care orice barbat trebuie sa le poarte

„Rafinamentul cu Ranunculus” sau „Excelenta cu irisi” – printre cele mai populare aranjamente florale proaspete

Numele lor in sine induce o stare de beatitudine, de echilibru si de legatura stransa intre frumusetea florilor din componenta si frumusetea starii celui care primeste aranjamentul floral deosebit. Uneori, cea mai buna ocazie pentru a darui aranjamente florale este atunci cand destinatarul se asteapta cel mai putin. Iar surprinderea sa se va asorta cu bucuria din sufletul celui care daruieste. Pentru ca nu este suficient sa daruiesti, ci este recomandat sa transmiti si stari prin darul tau. Un aranjament floral, parfumat si plin de culori si pulsatii ale vietii, este o varianta absolut perfecta!

Ultimele citite:  Istoria lumii in sandale