Eram in cautarea argintului, a argintului din care sunt confectionate bijuteriile. Nu ma aflam cu picioarele intr-un rau strecurand namolul precum cei care au declansat Goana dupa Aur din California, ci pe unul dintre principalele bulevarde din Bucuresti.

Peste cateva zile urma sa fie ziua iubitei mele, iar eu ma decisesem sa ii cumpar o bijuterie din argint deosebita (pe care am gasit-o printre altele, aici: https://www.bijuteriijanette.ro/bijuterii-argint.html), care sa ii placa. Stiam ca nu este sensibila la acest metal pretios si ca, in acelasi timp, florile, hainele sau cine stie ce parfum nu o incanta.

Toropeala de afara ma silea ca la fiecare loc umbrit sa poposesc putin pentru a imi trage suflul si pentru a ma mai racori.

Intr-un final am ajuns intr-un cunoscut centru comercial in care se aflau o puzderie de vitrine, ce prezentau bijuterii de argint pentru femei. Lumea roia in jurul vitrinelor, doar era ziua de dumunica, se imbulzea cu entuziasm, insa eu nu aveam starea necesara de a da din coate pentru a imi face loc si implicit pentru a alege un model de bjiuterie din argint 925.

Ultimele citite:  Cum recunoastem bolile reumatice. Simptome, diagnostic si tratament

M-am intors acasa cu gandul ca voi cauta o bijuterie din argint, eventual ornata cu pietre, pe Internet.

Bijuterii din argint cu pietre semipretioase – vintage sau moderne?

Scufundat in scaunul de birou, degetele-mi tasteaza sintagmele “argint bijuterii”, “bijuterii de argint cu perle”, “bijuterii de argint cu pietre semipretioase”, iar din adancurile Internetului rezultatele cautarii incep sa imi cotropeasca privirea.

Le cercetez, le compar si intr-un final aterizez pe site-ul magazinului BijuteriiJanette.ro.

Ceea ce m-a incantat de cum am accesat acest site a constat in faptul ca bijuteriile de argint comercializate de acest magazin online au un aspect vintage, iar prietena mea se imbraca intr-un stil retro, departe de “curentele” ce dispar la fel de repede precum apar ale modei actuale.

Ultimele citite:  Afla ce este artrogripoza si ce tratament ii poti aplica!

Privirea mi s-a oprit asupra catorva modele ce prezentau accente antichizate, iar printre acestea erau si urmatoarele bijuterii de argint:

  • Set Dara – acest set ce contine o pereche de cercei si un pandantiv are un aspect ce isi trage originile din Antichitate. Este un set a carui desavarsire rezulta tocmai din simplitatea aspectului si din liniile circulare ale bijuteriilor. De asemenea, bijuteriile sunt ornate cu pietre ambra de culoarea verde

bijuterii argint femei

  • Bratara Belinda – aceasta bijuterie este formata din pietre de coral rosu imbracate intr-un soi de dantela din argint. M-a incantat faptul ca aceasta bratara este realizata manual si ca argintul este de tip 925
Ultimele citite:  Foloseste Transpiblock si nu mai transpira deloc!

bijuterii argint

  • Bratara albastra Cobalt – aceasta bijuterie din argint are un design simplu si prezinta o insirurie de pietre de zirconiu de culoarea albastra. Datorita aspectului simplu, bratara este ideala pentru orice moment al zilei

argint bijuterii

Pentru ce model de bijuterie din argint am optat?

Mi-a ramas gandul la setul Dara. Imi parea a fi cel mai in concordanta cu stilul prietenei mele. Si nu m-am inselat. Bijuteria de argint i-am cumparat-o direct de pe site, iar livrarea acesteia a avut loc rapid.

Asadar, daca nu stiti ce cadou sa faceti sau daca sunteti in cautarea unei bijuterii de argint, nu va precipitati si verificati intai de toate catalogul magazinului BijuteriiJanette.ro: este doldora de giuvaiere deosebite al caror aspect isi trage seva din culturi precum cea thailandeza, cea marocana sau cea italiana.