asigurare de accidente

Iarna poate fi pe cat de frumoasa, pe atat de primejdioasa pentru sanatatea ta! In mod cert, zapada creeaza unul dintre cele mai frumoase peisaje ale anotimpului rece, insa ea este si cea care impreuna cu gerul naprasnic, produce poleiului – unul dintre cele mai periculoase  componte ale stratului de zapada. Fie ca vorbim despre tineri, fie ca vorbim despre adulti sau varstnici, cu totii sunt victeme ale poleiului, iar momentele in care acestia se confrunta cu accidente pe gheata nu sunt deloc putine. Astfel, atunci cand suntem in plin sezon rece, asigurarea de accidente reprezinta instrumentul care ne ocroteste de cheltuieli importante, precum costuri pentru spitalizare, interventii chirurgicale, etc.

Ultimele citite:  Ce sa NU faci la inceputul unei relatii, ca sa nu strici totul?

In ianuarie, numarul persoanelor cazute pe gheata a crescut – cati au beneficiat de asigurarea de accident?

Desi a fost anuntata din timp sosirea iernii naprastnice, oamenii nu s-au dat inlaturi, ci multi curajosi s-au aventurat …in mersul pe gheta! Ei bine, nu mult a trecut pana cand numeroase cazuri cu fracturi, lovituri sau entorse au fost raportate, iar medicii din spitalele de urgenta abia au reusit sa incheie cu succes fiecare interventie!

Tabloul cu strazi si trotuare inghetate nu contureaza doar o zona a capitaliei, ci intreg Bucurestiul s-a aflat sub stapanirea poleiului. Pentru ca in majoritatea cazurile raportate au fost nevoie sa se intervina cu interventii chirurgicale, multi dintre cei suferinzi au fost nevoiti sa scoate din propriile buzunare contravaloarea serviciilor medicale. Putini au fost cei care au beneficiat de asigurari de accidente.

Ultimele citite:  O viata sanatoasa cu ajutorul firmelor de colectare a deseurilor industriale

Care sunt celelalte beneficii aduse de o asigurare in caz de accident?

Desigur, asigurarea de accidente ii vizeaza nu doar pe cei care doresc sa nu se confrunte cu cheltuieli semnificative in cazul in care cad pe gheata. Astfel, acest tip de polita ofera si alte avantaje:

  • Asigurarea cheltuielilor in caz de accident la locul de munca
  • Asigurarea cheltuielilor in caz de invaliditate
  • Asigurarea cheltuielilor in caz de accident

Avantajul acestui tip de asifurare pentru accident este acela ca beneficiaza de un cost mult mai scazut decat asigurarea de viata si in plus, aceasta poate fi incheiata pe perioada dorita de catre Asigurat.

Ultimele citite:  Transporti marfa? Afla informatii despre asigurarea Cargo si CMR

Avand in vedere numarul tot mai mare al persoanelor care sunt afectate din cauza statului de gheata, informative primita dintr-un articol de stiri, asigurarea de accident este mai mult decat binevenita in aceasta perioada a anului.

Astfel, cei care sunt in cautarea unei polite de accidente,  o pot incheia online, direct din fata calculatorului. In acest fel, cu doar cateva click-uri pot scapa de costuri semnificante, sume banesti care le pot afecta puternic bugetul.