cosuri-cadou-pentru-craciunCum sa le multumesti partenerilor tai pentru ajutorul nesperat primit de la ei in acest an, prin care ai putut sa iti dezvolti business-ul si sa capeti incredere ca in anul urmator, cifra ta de afaceri va fi mai mare si vei putea sa reinvestesti o mare parte din profit in scopul dezvoltarii?

Gandeste-te ca Sarbatorile de iarna sunt aproape.

Cauta anumite cadouri de Craciun care sa surprinda placut. Nicidecum sa nu te limitezi la trimiterea de felicitari prin e-mail, pentru ca daca pe cele primite de tine tinzi sa le ignori, de ce ceilalti ar proceda diferit?

Pune-te pentru cateva clipe in pielea partenerilor tai.

oferind-cosuri-cadou-de-craciun

Pune-te in locul furnizorilor, clientilor mari si importanti, si raspunde la intrebarea: ce ti-ar placea sa primesti de Craciun? Daca nu stii raspunsul, exista aceste patru repere:

  1. Trebuie sa fie ceva nemaipomenit
  2. Trebuie sa fie ceva facil
  3. Trebuie sa fie palpabil
  4. Trebuie sa fie util
Ultimele citite:  Ai nevoie de haine de copii en gros ieftine? Noi iti spunem care este solutia!

Nemaipomenit trebuie sa fie totul, dar sa nu te coste nemaipomenit de mult. Sau poate ca ar trebui, totusi,  sa scoti din conturile firmei cateva zeci de lei de fiecare, sau cateva sute de lei, si sa impresionezi prin asta.

Un cos cu alimente este ceva simplu, pentru ca este… un cos… care contine… alimente… si care are o funda. Nu vezi aici decoratiuni complicate, cutie in cutie si asa mai departe, ca acest cadou sa fie dificil de gestionat, de desfacut, de interpretat.

Trebuie sa fie ceva palpabil, da. Ideea de mai sus ramane valabila, nimic online, totul offline. Putini vor fi cei care vor proceda ca tine; vei oferi un cadou deosebit.

Ultimele citite:  Nu rata ofertele la tenisi de dama de la Modlet

Util este daca este comestibil, spre exemplu. Daca trimiti un colier, s-ar putea sa nu fie util si sa aiba conotatii neprofesioniste. Daca trimiti un buchet de flori, este frumos pentru cateva secunde, dar atentia trimisa trebui dusa cumva in spiritul Craciunului.

cosuri-de-craciun-cadou

Revenind la ideea cosului de Craciun: va fi umplut cu bunatati de Craciun, care pot fi servite cu ocazia Sarbatorilor de iarna (sarbatori care incep cu Craciunul).

Nu te gandi la buget inainte sa vezi nivelul de pret practicat. Dar unde sa verifici acest nivel de pret? Important este ca mai intai sa gasesti acele cosuri de Craciun infatisate ca solutii de cadou pentru lumea de business.

Ultimele citite:  Reguli de conduita la locul de munca. Le respecti pe toate?

Iata de ce Giftsolution.ro este un site potrivit pentru a duce la indeplinire acest „plan” de cucerire afectiva a partenerilor tai de afaceri, a clientilor tai importanti pe care iti sprijini in acest moment afacerea, a viitorilor tai parteneri din 2017, poate si a persoanelor din management din firma ta, sau a tuturor angajatilor tai, daca acestia nu sunt multi.

Da, stimularea resurselor umane in acest sens va avea efecte in 2017! Vei vedea ca acel contract psihologic de care trebuie sa stii se va manifesta in 2017 si iti va permite sa iti loializezi mai usor angajatii.

Consolidarea este un pas facut inspre succes, si printr-un cadou de Craciun, poti face acest pas!