Vara este prin excelenta  anotimpul asteptat de multi dintre noi! Pentru zilele calduroase, ne pregatim de zor cu lotiuni pentru protectia solara, tinuta vestimentara adecvata si bineinteles costumul de baie pentru un rasfat racosos in piscina! Ei bine, toti dintre noi uitam faptul ca apa poate fi contaminta cu bacterii, virusuri sau spori ce pot produce infectii micotice si afectiuni puternice! Chiar daca nu mergi la strand, chiar propria piscina poate fi sursa afectarii organismului tau, intrucat neigenizata corespunzator, aceasta genereaza la nivel pielii sau la nivelul tubului digestive infectii de temut! Pentru a evita toate aceste probleme clinice, echipeaza-te cu un sterilizator uv performant si efficient.

Ultimele citite:  Afla avantajele folosirii sterilizatoarelor UV pentru eliminarea bacteriilor din apa

Ce afectiuni poti preveni daca vei folosi sterilizatoarele uv?


Chiar piscina ta poate fi sursa de contaminare a organismului tau, intrucat apa netratata corespunzator, poate fi mediul perfect pentru milioanele de microorganisme. Astfel, sterilizatoarele uv reprezinta metoda de tratarea a apei performanta si eficienta care te va ajuta sa te mentii la distanta de urmatoarele tipuri de afectiuni regasite in tablelul urmator. Toate afectiunile enumerate mai jos reprezinta potentiale pericole ce pot fi regasite in apa din piscina ta!

Bacterii/virusuri/spori Afectiuni Manifestari
 • Ciuperca microscopica
Dermatofita piciorului
 • Spatiile dintre degetele si unghiile piciorului sunt puternic afectate, apare mancarimea, deshumarea pielii, prezenta unui miros neplacut
 • Virus – “Pitiriazis versicolor”
Otita de piscina
 • Ureche infundata, mancarime, durere,
 • Bacterii/stafilococi
Furuncul
 • Supradenivelari ale pielii de culoare rosiatica. Bubite purulente dureroase.
 • Bacteria –“ Chlamydia trachomatis”
Conjunctivita de piscina
 • Secretie purulenta la nivelul ochilor. Inrosire,
 • Bacteria – “Shigella dysenteriae”
Dezinterie bacilara
 • Afectiuni ale tractului digestive – febra, varsaturi, frisoane, etc.
 • Paraziti – “Trichomonas vaginalis”
Trichomonioza
 • Boala genitala

 

Avantajele sterilizatorului uv este acela ca el va inactiva toate bacteriile, parazitii si virusurile intr-o maniera in care tu sa te poti bucura de o zi perfecta la piscina! In plus, toti cei care folosesc sterilizatoare uv pentru a tratata apa, sunt incantati de rezultatele obtinute inca de la prima utilizare!

Care este eficienta lampilor uv detinute de sterilizatoarele performante?

Daca pana acum metoda de clorinare ti se parea a fi cea mai eficienta pentru a dezactiva bacteriile si fungii din apa, astazi sterilizatoarele cu uv sunt cele care iti ofera cel mai mare pachet de avantaje! Santatatea ta poate fi puternic afectacta de microorganismele prezentate mai sus, astfel ca un sistem inovativ pentru tratarea apei poate fi ideal pentru tine si familia ta! Mai jos iti este prezentat un grafic pentru a descoperi eficienta sterilizatoruluicu uv!

STERILIZATOARE UV

Daca iti doresti sa te informezi mai mult despre bolile provocate de apa cu bacterii si virsuri pentru a descoperi daca sterilizatorul este perfect pentru tine, intra si AICI!

Ultimele citite:  Ce ti se poate intampla daca nu inchei o asigurare PAD pentru locuinta ta?