Romania – Cehia 27-28. Tricolorele au fost distruse la finalul meciului de la Leipzig.

Eliza Buceschi a incercat sa gaseasca motivele pentru care Romania a pierdut un meci pe care l-a condus autoritar in majoritatea timpului.

Iata declaratia acesteia:

Din pacate, cred ca nu am gestionat momentele cheie ale acestei partide, am condus mare parte din meci, am avut multe ocazii sa ne desprindem, dar nu am facut-o si cred ca din acest motiv am pierdut astazi.

Le-am condus aproape tot meciul, dar linia se trage dupa 60 de minute, iar astazi am pierdut. Cred ca este doar vina noastra, am ratat prea mult, am facut greseli inexplicabile. Poate ca ne-am dorit prea mult, in unele momente ne-am avantat fara sa gandim si ele au fost mai intelepte si au castigat.

Normal cand vezi ca este minutul 50 si scorul este egal, undeva in subconstient se instaleaza teama, este greu sa joci un meci decisiv, multe jucatoare sunt fara experienta. Dar cele care am jucat avem experienta la acest nivel si nu putem sa dam vina pe acest lucru. Stiam ce ne asteapta, stiam ca meciul acesta este de totul sau nimic si am fost pregatite pentru asta din punct de vedere psihic“, a spus Buceschi, dupa meci, pentru prosport.ro.

Ultimele citite:  Darren Cahill, antrenorul Simonei Halep, si-a exprimat parerea despre noile reguli din tenis!

Unul dintre motivele acestui esec a fost faptul ca romancele au incasat nu mai putin de 11 eliminari de doua minute, fata de doar 3 ale adversarelor. Romania a ratat doua aruncari de la 7 metri (Neagu, Udristioiu), fata de doar una Cehia.

Ultimele citite:  Am jucat Biletul Zilei la pariuri de la PariuriX și am fost câștigător

Cristina Neagu a fost cea mai buna jucatoare a echipei noastre, cu 13 goluri, dar restul echipei a contribuit prea putin. Au mai inscris Melinda Geiger 4 goluri, Eliza Buceschi 3, Aneta Udristioiu 2, Crina Pintea 2, Ana-Maria Dragut 2, Valentina Ardean-Elisei 1. Denisa Dedu a aparat 2 mingi, iar Yulyia Dumanska 5.

Ultimele citite:  Halep participa la 3 turnee in ianuarie! Afla care sunt acestea!

Sursa:

http://www.digisport.ro/Sport/HANDBAL/Tricolorele+devastate+de+eliminarea+dramatica+In+subconstient+s-