Complex rezidential in Bragadiru nou, foarte aproapte de Bucuresti, care sa fie perfect pentru dezvoltarea familiei tale? Daca vei studia ofertele pe care le are dezvoltatorul Cubic Residence.com vei putea alege o locuinta din complexul rezidential din Bragadiru, in care vei duce o viata sanatoasa si linistita, alaturi de cei dragi.

Familia este pe primul loc, de aceea trebuie sa ii oferi numai lucruri bune, care sa o ajute sa se dezvolte si sa ii ofere confort si siguranta.

Ansamblul rezidential in Bragadiru: sigur, modern, accesibil

Ansamblul rezidential in Bragadiru este locul perfect pentru ca o familie sa se dezvolte si sa isi contruiasca un camin. Situat in Ilfov, acest complex rezidential este unul construit de curand de catre cei de la Cubic Residence.com, iar cererea pentru o locuinta in Bragadiru a fost foarte mare. De aceea, casele si apartamentele disponibile in acest ansamblu rezidential au 4 camere. Persoanele cu copii aleg sa locuiasca in acest loc, pentru ca au foarte multe beneficii:

Ultimele citite:  De la apartamentele de vanzare in Prelungirea Ghencea la un spatiu intim numit acasa

IMG_7759

  • Locatia este una foarte buna, la aproximativ 10 minute de mers cu masina de Bucuresti. Daca lucrezi in oras sau daca copiii tai invata in Capitala, dimineata vei ajunge foarte repede la destinatie si nici nu vei fi blocat in trafic.

IMG_7771

  • Materialele folosite la constructia cladirilor care fac parte din cadrul acestui complex rezidential au fost de cea mai buna calitate. Iar arhitectilor nu le-a scapat niciun detaliu, pentru ca tu si familia ta sa va simtiti ca acasa, de indata ce treceti pragul.
Ultimele citite:  Unul dintre apartamentele de pe Splaiul Independentei cu 3 camere poate fi al tau

IMG_7837

  • Acest ansamblu rezidential din Bragadiru a fost gandit si apoi construit, intr-o maniera, care si-a dorit sa redea ideea suburbiilor americane, unde preodomina siguranta si unde vecinii se transforma in prieteni.

IMG_7909

  • Atunci cand au decis sa dea nastere unui complex rezidential, dezvoltatorii au dorit ca natura sa fie prezenta in vietile viitorilor locatari, astfel ca au conceput un proiect in care elementele naturale sa se imbine in mod armonios cu cladirile.
Ultimele citite:  Adio camin pentru studenti! Mi-am luat un apartament nou la Constantin Brancoveanu

IMG_7933

Acestea sunt numai o parte dintre beneficiile pe care Cubic Residence.com le ofera celor ce achizitioneaza o casa sau un apartament in cadrul ansamblului rezidential din Bragadiru.

Complexele rezidentiale din Bragadiru: Cubic Residence.com e lider

Cubic Residence.com a devenit dezvoltatorul preferat al bucurestenilor, pentru ca a tinut cont de dorintele si de necesitatile oamenilor, reusind sa puna bazele unui proiect de vis.

Acest complex rezidential este perfect pentru tine si pentru familia ta, pentru ca aici, va veti bucura impreuna de siguranta, liniste si aer curat. In plus, veti fi aproape de oras, in cazul in care aveti treaba in Bucuresti.