zega face promotii la costumele de baie in luna august

Vara, orice doamna doreste sa obtina un bronz  cat mai natural de la soarele arzator si puternic din sezonul estival.  Afisarea in public pe o plaja unde toate privire sunt atintite  catre partea feminina, detinerea unui costum de baie elegant si aspectos este mai mult decat necesar.

Cunoastem cu totii cat de importanta este vestimentatia pentru femei in general cu atat mai mult cu cat este vorba de un costum de baie. La magazinul Zega se gasesc costume de baie ieftine clasice formate dintr-o singura piesa sau doua dar si voaluri ce pot veni in completarea costumului de baie clasic, intreaga tinuta oferind un look extrem de interesant pentru orice femeie.

Ultimele citite:  Gentile din piele naturala, un accesoriu vestimentar mereu la moda

Costumele de baie din 3 piese de la Zega ofera doamnelor, pe langa senzualitate si sex appeal, si un pic de mister, dat fiind faptul ca voalul acopera fie partea de la abdomen in joc inclusiv picioarele fie partea de sus ce incepe cu abdomenul.

Ultimele citite:  Salopete de dama in care stralucesc vedetele de la Hollywood. Istorie si fascinatie

Voalul de la Zega  ce completeaza costumele de baie clasice este de 3 feluri:

  • Voal ce acopera partea de sus, fiind destinat tinutelor de seara pentru o intalnire romantica de neuitat cu iubitul
  • Voal ce acopera partea de jos, acesta oferiind versatilitate in ceea ce priveste purtarea pe timp de vara
  • Voal cu bretele ce se prind dupa gat, acest model fiind destinat tinutelor de plaja de zi cu zi

Diversitatea de culori este una larga, dvs putand sa alegeti culoarea care vi se potriveste cel mai bine gusturilor dvs si care va reprezinta in viata de zi cu zi.

Ultimele citite:  Femeia si cizmele de dama ieftine: dragoste la prima vedere

In aceasta perioada de sfarsit de August cei de la Zega desfasoara o campanie de reduceri, dvs putand sa va achizitionati un costum de baie ieftin de calitate la un pret avantajos.  Oferta de reduceri este valabila doar pana la sfarsitul lunii asa ca grabiti-va sa profitati de aceste promotii!