credit ifnDe cate ori nu ti s-a intamplat sa ramai fara bani si sa nu reusesti sa mai faci fata  cheltuielilor cotidiene?  Nervi intinsi la maximum, nu stii cum sa te descurci, iti faci o gramada de planuri prin care sa te rogi de mama, de un prieten, de vreun coleg mai chibzuit decat tine. Adevarul este ca in viata trebuie sa stii sa ai grija de banii tai. Nu degeaba se spune ”nu te intinde mai mult decat ti-e plapuma”! Parca e un indemn potrivit exact situatiei in care te-ai aflat de nenumarate ori, nu-i asa?

Uneori nu ai reusit sa gasesti banii de care aveai nevoie, alteori, cu mari insistente, ai reusit sa-ti convingi fratele sau sora, varul sau vecinul de la parter sa-ti mai dea pana luni sau miercuri 300 de lei. Dar ai luat vreodata in considerare sa faci un impumut rapid nu tocmai de la o banca?

Ultimele citite:  3 tari europene pe care trebuie NEAPARAT sa le vizitezi in 2017!

Esti familiarizat cu creditul IFN? Acest tip de credit IFN  este oferit de institutii financiare nebancare, care ofera un imprumut mult mai accesibil fata de creditul bancar. Te ia cu rau cand te gandesti la imprumuturi si stii ca trebuie sa faci ditamai dosarele, sa astepti sa ti se aprobe cererea, iar tu ai acum nevoie de acei bani, nu peste 2 saptamani!  Dar ce ai spune daca acest credit IFN ti se da rapid, lejer, fara multe implicatii?

Imprumutul IFN – rapid, simplu, confidential

Imprumutul IFN reprezinta cea mai usoara modalitate de a gasi banii de care ai nevoie ”acum”.

credite ifn

Un client care are absolut nevoie de o suma de bani in mod urgent si care nu reuseste sa o gaseasca nicaieri in jur, este clientul acestui tip de credit. Cat de rapid si de simplu este?

 • Nu are nevoie de adeverinta de venit si nici de giranti;
 • Procesul de analiza si aprobare este rapid si simplificat;
 • Documente necesare minime;
 • Raspunsul in cel mai scurt timp cu putinta;
 • Banii se primesc in aceeasi zi.
Ultimele citite:  Semnificatia stelei lui David - afla ce inseamna si care este originea ei

Creditele IFN – modalitatea de a intra in posesia banilor doriti

Daca ai realizat ca aceasta este cea mai simpla metoda de avea banii necesari, atunci trebuie sa intri pe Creditfix.ro, partenerul zilelor tale linistite.

Indiferent de motivele care te determina sa il faci (ai pensie mica si nu-ti ajung veniturile in fiecare luna pentru mediamentele atat de necesare, nu poti lua alt imprumut de la o banca pentru ca ai varsta inaintata, ai venituri mici si o familie numeroasa, ai nevoie de o urgenta medicala) si despre care nu te intreaba nimeni, creditul IFN presupune cativa pasi simpli in accesarea lui.

credit-ifn

Pasii pe care orice doritor ii poate face sunt:

 • Primul pas este sa apesi tasta verde pe care scrie ”Aplic acum”;
 • Apoi alegi suma de care ai nevoie (sa zicem 300 lei), pentru cat timp ti-o doresti (sa zicem 30 de zile);
 • Calculul Creditfix.ro este urmatorul: daca iei imprumutul de 300 lei pentru 30 de zile, trebuie sa restitui 408 lei.
 • Apoi apesi tasta verde pe care scrie ”vreau credit acum” si completezi cu datele personale, apoi comunici ce ocupatie ai si informatiile bancare;
 • Completezi datele cardului tau de venit pentru a se putea face usor transferul de bani si semnezi cererea.
 • Tot ce mai ai de facut este sa astepti sa ti se aprobe imprumutul IFN.
Ultimele citite:  Colectarea deseurilor periculoase, o actiune pentru o viata sanatoasa

O mica rezerva de bani la propria ta dispozitie, asta iti ofera Creditfix.ro, care se erijeaza a fi prietenul la nevoie al clientilor sai.

Nu ezita daca ai nevoie urgent de bani pentru o situatie neprevazuta, acceseaza un credit IFN telefonic sau online!