Cristiano Ronaldo le-a dezvaluit fanilor sai de pe o retea de socializare ce conteaza cu adevarat pentru el in viata.

Recent, fotbalistul lusitan a acordat un interviu in excluvitate publicatiei spaniole ”Hola”, unde printre mai multe subiecte a dezvaluit ca lanseaza o noua afacere in care ”asociat” in va avea pe fiul sau cel mare, Cristiano Jr.

Iata care este afacerea ce urmeaza sa fie lansata de fotbalist

Astfel, starul in varsta de 32 de ani al lui Real Madrid a dezvaluit ca va lansa o noua linie de imbracaminte impreuna cu fiul sau cel mare iar noua gama vestimentara va purta numele de ”Colectia CR7 Junior”.

  • In acelasi timp, fotbalistul s-a mandrit de acest reportaj si pe una dintre retelele de socializare unde este in voga si a dezvaluit ceea ce conteaza cu adevarat pentru el in viata.
  • Potrivit sportivului portughez, dezvoltarea familiei sale este ceea ce conteaza cu adevarat in viata. Cu toate acestea, Ronaldo a dat de inteles ca este putin probabil sa aiba si al cincilea copil.
Ultimele citite:  Cum poti obtine bonusuri online la pariuri sportive

”Nu vad ca am timp pentru alt copil. Dar vazand ca familia mea creste, este sincer cel mai mare privilegiu pe care l-am avut vreodata. Imi place in fiecare secunda. Viata de parinte m-a invatat lucruri legate de dragoste pe care nu credeam vreodata ca o sa ajung sa le dobandesc. Mi-a dat o noua perspectiva asupra ceea ce conteaza cu adevarat in viata”, a spus fotbalistul.

Ultimele citite:  Activitatile fizice sunt pe primul loc? Opteaza pentru echipamentul sport de firma!

Sursa: http://www.digisport.ro/Sport/FOTBAL/Competitii/La+Liga/Ronaldo+le-a+spus+fanilor+ce+este+important+pentru+el+in+viata+I