lapte praf

Alimentatia bebelusului este una dintre principalele activitati ce pot pune probleme noilor mamici. Odata cu procesul de crestere ia amploare, laptele matern este inlocuit cu laptele praf, administrat regulat in portii mici si dese.

Odata amploarea pe care a luat-o prezenta unui numar tot mai mare de tipuri de lapte praf, mamicile se confrunta cu o adevarata dilema, insa astazi incercam sa aducem sfaturile potrivite pentru fiecare dintre ele.

De la ce varsta trebuie introdus laptele praf in alimentatia copilului?

Cand sunteti mamici pentru prima data, incertitudinile par a va acapara intreaga existenta! Sfatul specialistilor este acela de a nu intra in panica, intrucat exista in permanenta solutii atunci cand vine vorba despre micutii vostri.

Ultimele citite:  Tocmai ai aflat ca vei fi mamica? Iata 5 ponturi utile pentru tine!

In ultimii ani, au existat suficiente controverse in ceea ce priveste relatia tipul de lapte praf si varsta copilului, tocmai de aceea trebuie punctat faptul ca acest aliment important pentru dezvoltarea copiilor poate fi folosit inca de la nastere! Cunoastem situatii in care mamica nu poate oferi lapte la san sau situatii in care laptele matern dureaza doar cateva saptamani – in acele momentele solutia alternativa este laptele praf.

Laptele praf este sanatos chiar si pentru nou-nascuti, rolul sau fiind acela de a intari sistemul imunitar si de a contribui la buna dezvoltare printr-un complex de vitamine si nutrienti.

Ultimele citite:  Vrei o jucarie creativa pentru micutul tau? Marker Maker Crayola va fi cadoul mult dorit!

Cu toate acestea inca, nu orice lapte praf este recomandat pentru copilul vostru! Atunci, cum stiti pe care trebuie sa il folositi in alimentatia bebeilor vostri?

Copilul are 6 luni? Iata ce tip de lapte praf ii este recomandat!

Alegerea corecta a tipului de lapte praf pentru bebelusului este extrem de importanta pentru a beneficia de o dezvoltare corespunzatoare. Astfel, daca micutii vostri au 6 luni, laptele praf potrivit poate fi atat pentru noapte, cat si pentru zi! De exemplu, intrand pe Elaptepraf.ro gasiti lapte praf pentru bebelusi de 6 luni de la Humana, un aliment de continuarea complex in alimentatia celor mai mici membri ai familiei!

De asemenea, in alimentatia copiilor de 6 luni poate fi integraf tipul de lapte praf la pret redus, Humana HA 2. Insa, pentru mamicile ale caror bebelusi nu au atins varsta de 6 luni le precizam faptul ca exista:

Ultimele citite:  Vrei un bebe? Afla care este varsta potrivita pentru a fi mama!

lapte praf

  • Lapte praf de la inceput
  • Lapte praf intre 0-4 luni
  • Lapte praf intre 0-6luni

Cu toate acestea, fiecare formula de lapte praf  Humana sau alt producator folosita in alimentia micutului se administraza cu ajutorul unui biberon potrivit pentru varsta prichindeilor din viata voastra!