In cazul in care abia ai infiintat o pastravarie sau esti detinatorul uneia de ceva vreme, insa lucrurile nu evolueaza asa cum ti-ai dorit, trebuie sa iei in seama varianta de iti popula ferma piscicola cu puieti de pastrav.

Puietii de pesti reprezinta prima forma pe care o cunosc speciile acvatice dupa ce supravietuiesc evolutiei din icre. Ei sunt foarte importanti pentru buna functionare a unei pastravarii, pentru ca asigura un flux echilibrat in fermele piscicole.

De ce trebuie sa opteze cei care au ferme piscicole pentru puietii de pastav?

Fiecare detinator a unei astfel de afaceri isi doreste sa cunoasca prosperitatea, insa lucrurile nu sunt deloc simple. De aceea, ei trebuie sa caute magazinele care comercializeaza puieti de pastrav si sa faca o aprovizionare, deoarece le vor ajuta fermele piscicole sa devina printre cele mai bune de pe piata.

Ultimele citite:  Vrei sa mergi la ski in Austria? Afla care sunt cele mai apreciate statiuni

puiet de pastravi

  • Puietii de pastrav sunt comercializati incepand cu greutatea de 1 gram si sunt livrati direct din fermele salmonicole.
  • Puietul provine din icre embrionate de import, care au fost atent selectionate
  • Puietii de pastrav au o imunitate crescuta, astfel ca nu au boli sau paraziti si sunt foarte rezistenti la stres.
  • In Romania, puteti gasi diversi puieti de pastrav, printre care si curcubeu, fantanel si indigen.
  • Sunt livrati in bazine speciale de transport, care sa nu ii altereze si sa nu ii sperie.
Ultimele citite:  Planificarea vacantei de vara: Sfaturi si recomandari

Intalnite in special in zonele montane, pastravariile sunt foarte renumite, fiind privite ca un soi de atractie turistica, si, din acest motiv, ele trebuie ingrijite si imobgatite cu exemplare de puieti de pastrav ce provin din acele icre atent selectionate.

Unde gasiti puieti de pastrav?

Daca va aflati in cautarea unui puiet de pastrav este de ajuns o simpla cautare pe internet, deoarece in cadrul rezultatelor vor aparea magazinele online care se ocupa cu comercializarea unor asemenea produse.

Puietul de pastrav se gaseste in stocurile magazinelor in foarte multe marimi (poate fi comercializat atunci cand atinge greutatea de 1 gram) si, in functie de preferintele dumnevoastra, puteti alege din mai multe specii de astfel de peste, care sa contribuie la dezvoltarea benefica a fermei piscicole.

Ultimele citite:  Vacanta in Calella? La Karpaten.ro gasesti ofertele de care ai nevoie!

Acest domeniu al acvaculturii nu poate fi stapanit de oricine, de aceea doar cei mai buni ajung in varful piramidei, intrucat ei detin secretele ingrijirii corespunzatoare a fermelor piscicole. Aceste secrete constau si in recunoasterea faptului ca pentru a cunoaste succesul trebuie sa apelati la profesionistii care va pot procura puietul de pastrav ideal, la cele mai avantajoase preturi.