Datul zapezii de pe automobil nu este o misiune deloc usoara pentru cei mai lenesi dintre conducatorii auto. Iar iarna in Bucuresti pare ca abia a inceput.

Dupa o iarna lunga fara zapada in Bucuresti, a inceput sa ninga. Asta e o problema mare pentru soferi. Cu toate acestea, chiar si cei mai putin harnici, care nu au de gand sa dea jos manual zapada, au o solutie inedita.

Ultimele citite:  Cat vor investi gigantii industriei auto in masini electrice

Majoritatea celor care aleg sa isi deszapezeasca masinile folosesc pentru indepartarea stratului de nea un faras de plastic sau o perie. Sau ambele accesorii in acelasi timp. Pentru cei mai lenesi sau mai grijulii soferi, exista o alternativa. Astfel, dotat cu indemanare si o suflanta de frunze, orice sofer doritor poate da jos zapada de pe masina in doar cateva minute.

Ultimele citite:  Bateriile auto pentru Citroen sunt in stocul Neobat.ro

Este vorba despre acel utilaj folosit in gradina toamna, cu ajutorul caruia oricine poate aspira sau sufla frunzele cazute pe pamant. Sigur, iarna nu mai sunt frunze, asa ca dispozitivul poate fi folosit la operatiuni ceva mai necesare.

Un astfel de dispozitiv are preturi cuprinse intre 100 si 1.000 de lei in magazinele online din Romania. Firesc, il alegi in functie de nevoie si de sarcinile la care il vei folosi. Daca iarna alegi sa dai zapada de pe masina, s-ar putea ca vara sa nu ai prea multe frunze de imprastiat.

Ultimele citite:  Cum îți alegi anvelopele de vara potrivite?

Sursa https://playtech.ro/2018/cum-sa-dai-zapada-jos-de-pe-masina-doua-minute-fara-sa-zgarai-vopseaua/