dedurizatoare

Cand auzi cuvantul “apa dura”, imediat te gandesti ca in compozitia sa exista anumite componente daunatoare. Ei bine, ghicesti bine! Apa dura are in componenta o cantitate exagerata de minerale precum calciu si magneziu. Astfel, consumand-o nu faci altceva decat sa iti pui in pericol sanatatea pe de-o parte si pe de cealalta parte sa expui la numeroase defectiuni tehnice obiectele sanitare sau electrocasnicele care functioneaza prin alimentarea cu apa.

Sanatatea iti poate fi protejata doar cu ajutorul dedurizatoarelor perfomante!

Pe langa impuritatile si bacteriile care adesea ies la iveala, duritatea apei reprezinta o alta problema alaturata calitatii lichidului. Asadar, la consumul apei de la robinet nu s-a renuntat, intrucat el reprezinta o oportunitate majora de a economisi importante resurse financiare lunare. Mai mult decat atat, consumul este din ce in ce mai mare daca ai o masina de spalat sau gatesti frecvent pentru familia ta!

Ultimele citite:  Liposuctia (abdominala)

Astazi, o buna solutie pentru a-ti proteja sanantatea si bugetul este dedurizatorul de apa. Echipamente adecvate oricarei locuinte, dedurizatoarele servesc calitatii apei, producand schimbarea compozitiei sale din lichid impur in lichid pur! Pe langa faptul ca vei evita contactul cu diferite afectiuni, vei putea evita si un alt set de probleme majore pentru tine si casa ta:

Ultimele citite:  Cat de periculoase sunt etnobotanicele?

dedurizatoare

  • Defectiuni majore ale sistemului de functionare folosit de centrala termica
  • Infundarea conductelor de alimentare la apa datorita calcarului acumulat
  • Cresterea consumului de curent electric – datorita neputintei lichidului de a se strecura rapid pe instalatie
  • Apa dura iti va pata chiuveta, faianta, gresia si implicit cabina de dus
  • Rufele isi vor pierde intensitatea nuantelor si vor deveni aspre!

In ceea ce priveste afectarea organismului, s-a demonstrate ca apa dura are o mare contributie la aparitia multiplelor afectiuni cronice, tocmai de aceea este importanta achizitionarea unor dedurizatoare de apa.

Ultimele citite:  Rufe curate si puternic parfumate? Foloseste masina de spalat LG si cunoaste-i performantele!

Cele mai performante echipamente pentru tratarea apei le vei gasi pe Apacio.ro – magazinul cu cele mai mici preturi pentru dedurizatoarele moderne, eficiente si practice. Ideale pentru orice locuinta, dedurizatoarele se monteaza usor, la loc ferit, astfel ca tot timpul vor sta montate sub chiuveta, fara a-ti ocupa loc si spatiu!

Sanatatea poatre fi mentinuta prin consumul de apa pura!