In urma cu ceva timp eu impreuna cu sotul meu an decis sa ne mutam mai aproape de locurile de munca pe care le avem in Bucuresti noi locuind pe undeva pe langa Voluntari si facand destul de mult dimineata pana la serviciu si inapoi am decis sa ne mutam in Bucuresti. La inceput nu stiam in ce parte a Bucurestiului sa mergem pentru a locui noi dorind o zona unde nu e foarte multa galagie. Necunoscand foarte bine Bucurestiul am intrebat prietenii si cunostintele din Bucuresti pentru a ne recomanda un loc in care sa ne cumparam un apartament.

Ultimele citite:  Cele mai frumoase surprize ale lunii Martie pentru MAMA ta!

De ce sa alegi sa locuiesti in ansamblul rezidential Fundeni Residence

cumpara un apartament in zona Colentina Pantelimon

Multe dintre cunostintele noastre din Bucuresti ne-au recomandat zona Colentina Fundeni. Am fost atrasi de aceasta zona datorita mai multor considerente. Unul din acestea a fost reprezentat de parcul Plumbuita noi avand un copil mic pe nume Stefanut caruia ii plac mult spatiile verzi si ne-am gandit ca l-ar bucura un astfel de parc unde s-ar putea juca alaturi de ceilalti copii.

In ceea ce priveste facilitatile oferite de apartamentul din zona Colentina acestea sunt reprezentate de finisaje de calitate ce sunt la alegeredin gama larga de finisaje, de parcare atat subterana cat si supraterana si nu in ultimul rand exista  si o sala de fitness si SPA adresata celor care sunt pasionati de sport si respectiv celor care doresc sa se relaxeze dupa o zi de munca istovitoare. Mie si sotului meu placandu-ne foarte mult sportul mergem de 2 3 ori pe saptamana la sala de fitness . Aceasta este una dotata cu foarte multe aparate unde se pot face ce exercitii doriti voi.

Ultimele citite:  Iarna n-a plecat, iar tu vrei sa dispui de toate dotarile de ustensile pentru deszapezire? Ia-ti frezele de zapada si scapa de griji!

In acelasi timp parcarea subterana ne-a fost de mare ajutor mai ales ca dincoloo unde locuiam nu aveam parcare si chiar in urma cu mai mult timp am avut neplacerea de a ni se sparge masina. A fost ceva foarte neplacut pentru noi si ne-am bucurat foarte mult cand ni s-a spus ca in cladirea  apartamentului din zona Colentina pe care l-am cumparat era parcare subterana.

Ultimele citite:  Gelul de dus care nu doar curata, dar si hidrateaza pielea. Unde il gasesti?

Acestea fiind scrise, va recomandam cu mare drag ansamblul rezidential Fundenii Residence acolo unde noi ne-am cumparat un apartament si suntem foarte multumiti de conditiile oferite.