Imi amintesc pregatirile de nunta ca si ieri. Pe cat de emotionante au fost, pe atat de multa energie a trebuit sa consumam pentru a pune in practica toate cele mai importante detalii. Invitatiile de nunta, au fost, fara doar si poate, cea mai grea decizie pe care trebuie sa o luam. Asta pentru ca eram constienti ca acestea vor reprezenta cartea de vizita a evenimentului nostru.

Totul a devenit mai simplu atunci cand am apelat la Mandiva, magazinul cu accesorii pentru nunti, botezuri si alte evenimente importante din viata noastra, locul care ne-a oferit sfaturi foarte utile.

5 criterii de selectie a invitatilor de nunta

invitatii de nunta

Pentru a fi siguri ca faceti cea mai inspirata alegere, apelati la sfaturile avizate, venite din partea echipei magazinului online Mandiva. Astfel, printre lucrurile de care am tinut cont in optarea pentru modelul final de invitatie, au fost:

  • Tematica petrecerii; noi ne-am dorit un eveniment nu foarte incarcat in detalii inutile si am mizat pe simplitate si un stil clasic. Tocmai din acest motiv, si invitatia de nunta, prin designul ei, a conturat aceasta dorinta a noastra, astfel ca am optat pentru una minimalista, in culori curate, precum albul, cremul si ivoire-ul;
  • Personalitatea mirilor este un alt criteriu dupa care ne-am ghidat. Simplul fapt ca am ales sa organizam o nunta clasica, denota ca si noi, ca miri, mizam pe puterea simplitatii si pe stilul elegant de odinioara, cel care nu se demodeaza niciodata. Astfel, fiindca nu suntem neaparat niste colerici, am ales o invitatie de nunta de la Mandiva cu mici detalii elegante, precum pamblicile aurii;
  • Invitatiile de nunta trebuie sa fie in acord si cu locatia aleasa si aranjamentele  din interiorul acesteia; astfel, daca aveti o sala de bal de dimensiuni mari, aerisita si foarte elegant dichisita, asa cum a fost a noastra, atunci alegeti niste invitatii care sa inspire acest lucru;
  • Sezonul in care are loc nunta este si un factor de selectie a invitatilor. Noi, de exemplu, am avut nunta in luna februarie, asadar, elementele florale bogate nu aveau ce sa caute in designul final al invitatiei.
  • Felul in care ne-am cunoscut a fost si el un mod de selectie al invitatiei de nunta. Cu ajutorul magazinului online Mandiva, puteti opta pentru o invitatie care sa le ofere oaspetilor mici indicii despre povestea voastra de dragoste.
Ultimele citite:  Eleganta, stil si rafinament – adevaratele telefoane Vertu

De ce am ales sa comandam invitatiile online?

In  primul rand, pentru ca suntem adeptii cumparaturilor online. Mi se pare ca te scutesc de foarte mult efort fizic, plus ca nici nu mai trebuie sa strabati magazinele fizice. Economisesti foarte mult timp doar navigand online, printre zecile de modele de invitatii pentru nunta oferite de Mandiva. Le analizezi rapid, doar printr-un zoom, adaugi elemente si textul pe care ti-l doresti, iar pachetul cu invitatii iti vine direct acasa, intr-un timp scurt.

Ultimele citite:  Lectia de stil pentru EL

Va pregatiti pentru ziua cea mare? Atunci sper ca sfaturile noastre v-au fost de folos si ca veti avea partea de cel mai reusit eveniment.

Ultimele citite:  Accesorizarea pantofilor de dama casual la diferite tinute – mici sfaturi pentru tinute remarcante

Casa de piatra!