imprimante-shPentru ca nu vrei sa transformi cautarea unei imprimante intr-o aventura care sa te tina din alte treburi importante, vrei sa afli mai intai ce tipuri de imprimante sa cauti si unde. Bugetul tau e limitat si pe moment ce trece devine si mai limitat, asadar trebuie sa actionezi acum, sa intri pe un magazin online dand click aici si sa plasezi o comanda. Orientarea catre imprimantele second hand este foarte buna, desi nu intotdeauna lumea se avanta in a le achizitiona, gandindu-se ca daca sunt second hand, nu mai functioneaza bine sau o sa se defecteze curand.

Noroc cu anumite magazine online care pentru fiecare imprimanta second hand asigura recalibrarea mecanismelor precum si inlocuirea pieselor uzate. Aceste operatiuni au ca scop redarea capacitatilor initiale de printare.

Ultimele citite:  Smartwatch-uri in 2017: Merita sau nu sa achizitionam un dispozitiv weareble?

Asa ca daca iti doresti o imprimanta chiar si laser, dar nu ai bani de una noua, nu te ingrijora! Ramane doar sa vezi de unde sa alegi dintre imprimantele cu laser second hand prezentate in spatiul online.

Alege imprimanta dorita SH, si nu o varianta de compromis

imprimante-second-handCu siguranta ca stii ce ai nevoie. Ei bine, meniurile de selectie ale magazinelor online ar trebui sa iti permita sa alegi intre urmatoarele variabile:

  • Formatul (pe A3 sau pe A4)
  • Tehnologia folosita (inkjet, laser sau laser color, LED monocrom)
  • Viteza de printare (viteza minima este de cam 10 pagini pe minut, sau mai mare, de pana la 60 de pagini pe minut)
  • Rezolutia de printare
  • Operarea (cablu sau wireless)
  • Varianta (duplex sau nu)
  • LAN
  • Interfata (de tip paralel, USB, combinat)
Ultimele citite:  Cum gasesti pe Google cele mai bune poze

Macar primele trei optiuni trebuie sa fie afisate la un mic meniu de selectie, altfel site-ul pe care intri nu este recomandat. Daca ti s-ar impune sa iei imprimanta cu imprimanta si sa verifici un tabel anost cu informatii tehnice la fiecare, nu ar fi profesionist din partea comerciantilor online.

Care sunt brandurile pe care poti sa le alegi si de pe ce magazin online, pana la urma?

Acest magazin http://noudinnou.ro este o platforma online in care poti sa faci achizitia perfecta. Varietatea de branduri infatisata aici copleseste, aproape. Astfel, apar Canon, Lexmark, sau HP, fie si Epson ori Dell, iata si Samsung, , IBM si altii. In online, este greu sa gasesti exact ceea ce iti doresti la un pret mic si la o calitate buna. Cu site-ul Noudinnou.ro, se poate acest lucru.imprimanta-second-hand

Ultimele citite:  10 imprimante eficiente la mai putin de 200 lei pe Noudinnou.ro

Si daca ai putea obtine si informatii de la consultanti care sa te lamureasca mai bine, ar fi super! Deci, recapituland, cauti in online exact ceea ce vrei, gasesti ceva pe aproape si cauti consultanti. Ca poate tu crezi ca ai nevoie de o imprimanta laser monocroma la second hand, pe cand sa fie nevoie de una inkjet color. Acesta este doar un exemplu, insa intelegi care este ideea: sa apelezi la consultantii dedicati, prin telefon. Apropo: daca te grabesti foate tare, Noudinnou.ro are afisat un numar pentru consultanta.