Cubic_set1_ok_05

Ce inseamna in esenta acasa? Locul in care te simti confortabil, dar mai ales locul care iti este cel mai familiar! Acasa inseamna mai mult decat o casa, acasa inseamna liniste, relaxare, fericire. Lumea nu-si doreste o casa, lumea isi doreste o acasa. Acasa este cea mai mare realizare a vietii. Sa dai viata unui spatiu care pana atunci nu a mai fost locuit, sa-l decorezi asa cum iti doresti, sa-l iubesti si sa-l transformi in cel mai bun loc in care sa-ti petreci timpul, acesta este adevaratul miracol al vietii.

Daca si tu iti doresti o “acasa”, avem o veste buna pentru tine! S-au pus la vanzare apartamente in Prelungirea Ghencea, mai exact intr-un cartier rezidential nou, unde viata ta va capata un alt sens. Odata cu achizitionarea acestor apartamente noi de vanzare din Prelungirea Ghencea, “acasa” nu va mai fi un vis, “acasa” va deveni realitate. Acest cartier iti va asigura tie si familiei tale un viitor stralucit, linistit si fericit, dar mai ales, datorita faptului ca acesta este unul dintre ansamblurile de top din Prelungirea Ghecea, viitorul va fi unul civilizat.

Ultimele citite:  Complex rezidential in Bragadiru? Apeleaza la Cubic Residence.com

Departe de aglomeratia Bucurestiului, departe de poluarea acestuia, departe de zgomot, aceasta este “acasa”. Dupa zile obositoare, stresante, pline de activitatii, este timpul sa lasi toate problemele atunci cand intri pe usa casei tale si sa te bucuri de timpul liber petrecut alaturi de familie. Suna bine? Asa va arata viata ta odata cu cumpararea apartamentului nou amplasat in cartierul rezidential din Prelungirea Ghencea, adica locuinta visurilor tale.

Care este cartierul rezidential din Prelungirea Ghencea unde puteti cumpara apartamentele noi?

Cubic_set1_ok_07

Visu-i gata! Urmeaza sa treceti la fapte! Cartierul rezindential care dispune de apartamente de vanzare si care este amplasat in Prelungirea Ghencea este Cubic Residence. Acest dezvoltator imobiliar a creat cartierul rezidential din Prelungirea Ghencea dupa ce a studiat piata si a observat nevoile oamenilor moderni. Iata ce beneficii si avantaje au aceste apartamente de vanzare din Prelungirea Ghencea:

  • Sunt spatioase – acasa trebuie sa ai spatiu, pentru ca esti presat indeajuns la birou de cei patru pereti si de faptul ca nu ai libertate de miscare. Cubic Residence a tinut cont de acest detaliu, de aceea toate apartamentele pe care le ofera sunt spatioase. Timpul acasa devine cel mai pretios, pentru ca ai spatiul necesar de a te juca cu micutii, de a pregati cine romantice, de a-ti invita prietenii sa petreceti
  • Sunt moderne – intregul cartier rezidential plasat pe Prelungirea Ghencea, de unde va puteti achizitiona apartamentele noi, are o arhitectura noua. Aceste cladiri sunt confectionate din materiale de calitate superioara, iar apartamentele sunt la fel de moderne in interior, pe cat sunt si in exterior
  • Chiar daca ansamblul rezidential este plasat pe Prelungirea Ghencea, puteti ajunge rapid in centrul Bucurestiului – nu va fi greu sa ajungeti la locul de munca, chiar va fi foarte rapid, pentru ca vorbim de o zona unde nu exista aglomeratie in trafic, fiind in afara Bucurestiului
Ultimele citite:  Vrei sa te muti cu familia in Capitala? De ce tii cont pentru a gasi cea mai buna locuinta

Cubic_set1_ok_09

Acestea sunt doar cateva dintre avantajele de care va puteti bucura achizitionand apartamentele de vanzare din Prelungirea Ghencea pe care Cubic Residence le pune la dispozitia voastra.

Ultimele citite:  Apartamente noi de vanzare in ansamblul rezidential Prelungirea Ghencea