La doar cateva ore de parcurs cu masina de Capitala Romaniei pui piciorul pe unul dintre cele mai frumoase taramuri ale tarii – Delta Dunarii, un loc in care timpul parca sta in loc. Superbele peisaje luxuriante si linistea din aceasta zona te fac sa te simti ca-ntr-un colt de rai, unde oamenii locului au pastrat cu sfintenie cele mai frumoase traditii cat si mult gustoasele preparate care-i deosebesc de celelalte zone ale “gradinii Maicii Domnului.”

Fiind cea mai frumoasa delta de pe intregul continent european, Delta Dunarii este si singura din intreaga lume care a fost declarata in mod oficial  Rezervatie a Biosferei, deci o unicitate nemaipomenita gratie impresionantului numar de vietuitoare rare ce-si au aici habitatul si isi desfasoara activitatea.

Adapostind peste 250 de specii de zburatoare, insecte, numeroase specii de plante si vietuitoare pe cale de disparitie, frumoasa Delta dunarii este un loc extraordinar ce merita vazut in aceasta perioada prielnica de vara, cand intreaga vegetatie isi arata bogatia, iar pasarelele fac pe placul turistilor si se lasa admirate, incantandu-i cu minunatul lor penaj multicolor de o frumusete rara.

Excursii cu barca pentru turisti pe apele Deltei Dunarii

Cei mai multi turisti care aleg sa profite de costurile mici la cazare in aceasta regiune a tarii, se bucura si de plimbari cu barca pe apele Deltei Dunarii. Cei dornici pot solicita oferta pensiunii din Delta Dunarii Cherhana oricand, printr-un simplu click. In acest sens, unitate de cazare este ideal amenajata in concordanta cu natura si in acelasi timp are o sumedenie de facilitati pentru o sedere perfecta pentru perioada vacantei sau a concediului.

Fiind extrem de avantajos pozitionata in comuna Crisan din judetul Tulcea, pensiunea permite accesul la cele mai interesante localitati de vizitati din Delta Dunarii.

turisti in excursie cu barca pe apele deltei dunarii

Turistii care se pornesc o plimbare pe canalele deltei pot practica bird watchig-ul, pot admira nuferii si lacurile mozaicate cu stuf, papura, rogoz si lotusi. In plus, acestia pot sa aleaga o drumetie spre locurile cele mai indepartate ale Rezervatiei Biosferei, pentru a admira, de exemplu, cea mai nordica padure subtropicala din intreaga Europa – Letea. Aici, se pot observa frumoasele exemplare de cai salbatici si lianele incolacite de trunchiurile arborilor seculari.

Cherhana pune cu drag la dispozitie oricarui turist ambarcatiuni care-l pot duce pe cele mai frumoase canale: Sulina si Sfantu Gheorghe pentru un plus de relaxare pe plajele salbatice. 

Conditii ideale pentru o vacanta de vis in Resortul Deltei Dunarii

Orice turist care alege sa se rasfete in cadrul pensiunii, va atinge usor apogeul relaxarii intr-un loc plin de verdeata si de aer curat, in pitoreasca gradina, unde poate sta intins in hamac sau se poate legana usor in balansoarul amplasat la racoarea umbrei salciilor. Ba mai mult, piscina este perfecta pentru o balaceala racoritoare iar sezlongurile din jurul acesteia te invita sa te intinzi sub saruturile calduroase ale razelor soarelui.

Pensiunea-Cherhana-cu-Piscina-in-Resortul-Delta-Dunarii

Cu alte cuvinte, Cherhana reprezinta un loc unde fiecare persoana poate sa vina alaturi de familie, apropiati sau colegi, pentru a-si incarca bateriile si pentru a se distra prin diversele activitati.

 

Ultimele citite:  3 tari europene pe care trebuie NEAPARAT sa le vizitezi in 2017!