Activitatea de a fuma este, de multe ori, privita cu dezaprobare, fiind catalogata drept un obicei vicios. Cu toate acestea, o categorie numeroasa de persoane privesc acest obicei ca pe un act ce trebuie facut din placere si din pasiune.

Daca faci parte din acei oameni ce gasesc placere in actiunea de a fuma, afla care sunt cele mai practice accesorii pe care trebuie neaparat sa le ai!

  • Tabacherele

tabachera

Aceste obiecte au functionalitate practica, fiind ideale pentru a depozita tigaretele sau tutunul utilizat de persoanele care isi ruleaza singuri tigarile, insa pot fi incadrate si in categoria de accesorii pe care orice barbat elegant, modern si care este preocupat de imaginea sa pana in cel mai mic detaliu, trebuie sa le detina. In cazul in care descrierea de mai sus ti se potriveste perfect, descopera si tu gama variata de tabachere de la Tobaccospirits, ce te vor face sa uiti de pachetele plictisitoare, comune pe care orice fumator le poarte asupra sa. Concepute din materiale de buna calitate, rezistente si avand texturi diferite si un design unic, special, aceste obiecte pot accesoriza perfect orice tinuta eleganta. In plus, o tabachera aleasa in functie de preferintele personale te va diferentia de restul prietenilor cu care imparti aceasta pasiune.

  • Pipele

pipa

Considerate un simbol al persoanelor excentrice, al celor care ridica fumatul la rangul de act complex, incarcat de insemnatate artistica si profunzime, pipele se numara printre accesoriile pe care orice persoana ar trebui sa le detina, pentru acele momente in care isi doreste sa se elibereze de stres, intr-o maniera inedita, originala. Verifica si tu preturile pipelor si ofera-ti o experienta unica! Daca esti fumator trebuie ca macar o data in viata sa experimentezi fumatul din pipa si, cu siguranta, va deveni activitatea ta preferata. In plus, avantajul unei pipe este ca prelungeste si intensifica placerea actului in sine, iar o persoana care fumeaza un numar mare de tigari nu va simti atat de constant nevoia de a-si reaprinde tigara dupa tigara.

  • Brichetele de colectie

bricheta zippi it's only rock and roll model

Esti nemultumit de calitatea si de durabilitatea brichetelor din comert? Ramai constant fara acest accesoriu atat de util unul fumator, deoarece prietenii il confunda cu brichetele lor? Acest eveniment nu se va mai reperata daca decizi sa iti achizitionezi un model deosebit de brichete. In afara de calitatea mult imbunatatita, un astfel de articol poate reprezenta, cu succes, tusa ta personala, pentru ca o poti personaliza dupa propriul plac.

Ultimele citite:  5 trucuri magice care îți fac viața mai simplă

Acestea sunt doar trei dintre cele mai utile, elegante, dar si originale accesorii pe care orice fumator ar trebui sa le incerce si sa le detina. Care este accesoriul tau preferat?

Ultimele citite:  Black Friday 2015 la pantofi - ce magazin va avea cele mai mari reduceri?