cryptexEcape Room în București a fost cel mai inedit mod în care îmi puteam petrece timpul liber alături de prieteni și familie, un joc contemporan care te ține în suspans de la primul până în ultimul moment. Cryptex mi-a oferit mie și coechipierilor mei un loc plin de mister, în care ne-am pus la contribuție imaginația, spiritul de aventură și pofta de adrenalină. Iată de ce și voi ar trebui să încercați măcar o dată să jucați Escape Room și de ce Cryptex este locul perfect pentru Escape Room în București.

Cauți spirit de aventură? Joacă și tu Escape Room în București

Atunci când mi-am dorit un mod inedit de a-mi petrece timpul liber, am aflat de Escape Room si am intrat pe https://www.cryptex.ro/ sa aflu mai multe despre jocul revoluționar care m-a ajutat să evadez din rutina zilnică și să am parte de distracție, mister, spirit de aventură, emoție și concentrare în același loc. Regulile jocului sunt mai mult decât simple: ne-am ales camera în care voiam să fim închiși la propriu, apoi am pornit pe urmele cheii salvatoare. Timpul este limitat, așa că într-o oră a trebuit să deslușim ghicitori, să evităm capcanele de la tot pasul, să căutăm indicii și să ne coordonăm toate simțurile, astfel încât să ajungem la rezolvarea misterului suprem. Escape Room din București de la Cryptex este un prilej bun de recreere, evadare din spațiul cotidian și pentru a ne măsura nivelul de cunoștințe și inteligență.

Ultimele citite:  Vrei sa organizezi un eveniment in Bucuresti? Lasa totul pe mana celor care se pricep si apeleaza la firma de catering!

De ce să alegi Escape Room de la Cryptex?

Când ne-am decis că vrem să jucăm Escape Room în București, cea mai bună ofertă a devenit de la Cryptex, locul care dispune de toate caracteristicile unui loc ideal pentru jucat Escape Room. Prețurile la Escape Room de la Cryptex sunt extrem de avantajoase, atât pentru adulți, cât și pentru copii. Pe lângă prețurile avantajoase la Escape Room de la Cryptex, jucătorii mai au parte de povești interesante ale camerelor, suspans și suprize pregătite de echipa Cryptex, în fiecare încăpere de joc. De asemenea, Cryptex are grijă ca fiecare poveste să fie astfel creată încât jucătorii să fie ei înșiși parte din ea și personajele ei.

Ultimele citite:  INFOGRAFIC - Optimizarea SEO si update-uri Google

cryptex escape room
Eu am ales Cryptex și am jucat Escape Room în București alături de cei mai buni prieteni, familie și colegi de serviciu. În echipe de la 2 până la 5 persoane, am râs, am glumit și am căutat deslușirea misterelor alături de cele mai dragi persoane.

Ultimele citite:  Istoria lumii in sandale

Alege și tu prețurile mici la Escape Room de la Cryptex

La Cryptex, oricine poate juca Escape Room la prețuri avantajoase și să se bucure din plin de cel mai inovativ joc contemporan. În funcție de ziua pe care o alegeți, intervalul orar și numărul de jucători, aveți prețuri accesibile la toate variantele de joc și la toate cele trei camere de la Cryptex. Echipa Cryptex este mereu primitoare și te va ajuta să înțelegi regulile jocului, astfel încât să beneficiați de toată distracția și buna-dispoziție promise de Escape Room.
Așadar, aveți curaj să încercați Escape Room?