Odata ce mi-am deschis firma de servicii de curatenie nu am crezut ca voi avea atat de multe cheltuieli si griji pe cap cu facturile de intrare si iesire si toate extrasele de cont care le trebuiau celor de la ANAF. Cum necesitatea firmei de resurse umane nu era una foarte mare, in prezent am un numar de 30 de angajati, cei doi contabili pe care ii aveam nu prea isi aveau rostul, cheltuielile cu salariile acestora ridicandu-se pe luna la o suma considerabila.

Servicii de contabilitate de la cei mai buni contabili

Desi cei doi contabili pe care ii aveam isi faceau treaba chiar foarte bine si nu am intampinat nicio problema cu acestia, am ales ca managerului sa ii ofer un job part-time prin care se va ocupa cu relatia dintre firma mea si firma contractata care ofera servicii de contabilitate in Bucuresti. Iar contabilul junior a fost transferat pe un alt post pe care considera ca i se potriveste mai bine, asa ca decizia de externalizare a contabilitatii la o firma in Bucuresti a venit la timpul potrivit. Ce avantaje am regasit in aceasta actiune?

  • Costuri mai mici. Pretul unor astfel de servicii de contabilitate in Bucuresti ale unei firme sunt consideral mici in comparatie cu salariile pe care ar trebui sa le platesti contabililor
  • Timp mai mult. Am castigat timpul verificarii datelor contabile si a tuturor actiunilor care imi ramasesera de facut impreuna cu cei doi contabili, si l-am investit in actiuni de vanzari si marketing lucru care mi-a adus mai multi clienti
  • Am scapat de griji. Cei de la firma de contabilitate din Bucuresti pe care am ales-o se ocupa de absolut tot, iar cei mai buni specialisti ai lor se asigura ca fiecare factura, tranzatie sau extras de cont este inregistrat asa cum se cuvine si in normele legale
Ultimele citite:  Cauti ceva prin care sa iti surprinzi placut partenerii de afaceri?

Cand am aflat despre cei de la Contabilicesc.ro am fost si eu curios de ce servici ofera acestia mai exact. Intrand pe site-ul acestora am observat ca pe langa servicii de contabilitate din Bucuresti acestia ofera si servicii de administrarea personalului si ajutor in actiunile deprinse la Registrul Comertului.

Ultimele citite:  Frumuseţea ta: 5 trucuri naturale ca să ai dinţii albi

Toate acestea sunt posibile din dorinta specialistilor de a invata cat mai multe lucruri, si pentru acest lucru ei si-au largit domeniul de activitate pentru a le putea oferi clientilor servicii complete si profesionale.

Ultimele citite:  Top 6 Lucruri pe care NU le stiai despre realizarea site-urilor de prezentare!

Atunci am decis sa aleg un pachet de servicii care sa fie compus atat din servicii de contabilitate cat si servicii de administarea personalului. In asa fel am castigat si mai mult timp pe care sa il dedic activitatilor de vanzare sau marketing.

Asa am angajat o echipa de experti prin externalizarea operatiilor contabile catre o firma de contabilitate din Bucuresti. Aceasta echipa imi va furniza si informatii in timp optim legate de orice modificare legislativa atat pe partea de taxe cat si pe cea de contabilitate.

Ii recomand cu caldura si incredere pe cei de la Contabilicesc.ro, pentru ca alegandu-i veti descoperi si voi un partener de nadejde pe care il veti avea in afacerea voastra.