Penele de curent electric au devenit o obisnuinta in casa ta? Ramai fara caldura, electricitate din ce in ce mai des si nu stii cum sa o scoti la capat? Te gandesti cu groaza la electrocasnicele tale pentru ca fiecare pana de curent le poate arde? Pentru a o scoate la lumina atunci cand ramai fara curent electric, achizitioneaza-ti un generator de curent. Generatorul de curent este aparatul care nu ar trebui sa lipseasca din nici o casa sau firma. Format din alternor de curent si monitor termic montat pe un suport metalic, cu panou de comanda si suport antivibratii, generatorul electric are un sistem electric format dintr-un regulator de tensiune, sistem de oprire de siguranta, baterie, demaror. Daca generatorul este foarte mare mai este prevazut cu sistem de incalzire.

Ultimele citite:  Generatorul de curent - solutia ideala pentru alimentarea cu curent in mod eficient

Alege un generator potrivit nevoilor tale

cele mai eficiente generatoare

Generatoarele de curent electric se clasifica dupa mai multe criterii. Cand mergi sa cumperi un generator electric trebuie sa stii daca il vrei fix (il asezi intr-un loc si acolo ramane) sau mobil. Generatoarele electrice mobile sunt recomandate a fi cumparate pentru situatii de urgenta, dar trebuie sa aveti in vedere ca sunt destul de greu de transportat. Astfel de generatoare de curent sunt achizitionate in special pentru sedii de firma si institutii, pe cand generatoarele fixe sunt recomandate a fi achizitionate pentru locuintele personale. Asezate intr-un loc racoros si la umbra, generatoarele electrice sunt „salvarea” cand curentul electric pica.

Ce tensiune are un generator electric? Care este cel mai bun?

Ultimele citite:  Stiai ca…? Iata cele mai intereseante curiozitati istorice despre piesele de mobilier

Generatoarele electrice pot fi  trifazate si pot produce energie de 230 V sau 400 V sau monofazate de 230 V. Durabilitatea unui generator electric este data de gradul de racire, si de aceea atunci cand achizitionezi un generator electric trebuie sa tii cont si de gradul de racire. Un generator de curent bun, profesional pe care il puteti alege atat pentru uz profesional cat si uz casnic este generatorul de curent de la
Media Line, brandul care comercializeaza generator de curent electric monofazat. Daca doriti un generator electric trifazat puteti cumpara generator electric produs de AGT.

De ce sa achizitionezi un generator electric?

Generatorul de curent electric este foarte util intr-o casa cat si intr-o firma. Achizitionand un generator de curent electric ai mereu la nevoie o sursa de curent stabile. Alege sa cumperi un generator de curent pentru ca:

  • Este o sursa constanta si stabila de curent electric
  • Se elimina riscul de ardere/decuplare a centralei electrice
  • Electrocasnicele nu mai sunt predispuse la procesul de ardere cauzat de fluctuatia de volti
  • Pe timp de iarna ai o sursa permanenta de caldura
Ultimele citite:  Plantele tale au aportul de apa necesar? Descopera tehnica precisa a unui sistem de irigatii de la artagradinilor.ro!

In zilele noastre, generatorul de curent electric este indispensabil pentru o casa dar si pentru un sediu de firma. Cand exista pana de curent, electrocasnicele sunt predispuse la ardere iar acest proces poate cauza pierderi financiare mari. Evita astfel de accidente neplacute si achizioneaza-ti un generator electric.