acumulatori auto

Motorul cu abur a fost cel care a dus la aparitia primului automobil, acest moment fiind consacrat in anul 1769 si vazut ca punctul 0 in istoria automobilului. Acest prim mijloc de deplasare functiona pe baza arderii externe, transformand aburul si energia termica in lucru mecanic!

Nicolas Cugnot a fost cel care a inventat masina cu abur care avea capacitatea de a transporta 4 persoane , ajungand pana la 5 km/h. De aici, putem vorbi de aparitia primelor mijloace de transport si evolutia pe care au parcurs-o pana in prezent.

Motoarele cu ardere interna si aparitia masinilor cu baterii auto

Motorul electric a fost vizat de multi savanti, primul dintre acestia fiind  maghiarul Ányos Jedlik, dupa care urmeaza fierarul american Thomas Davenport, cel care a avut inteligenta necesara pentru a crea vehiculul cu curent continuu, ce va benefica de conductori electrici de alimentare. De aici, putem vorbi de aparitia unor baterii auto , cele care vor pune masinile in miscare, directionandu-le catre o evolutie rapida!

Ultimele citite:  De la inchirierea unor apartamente ceausiste la inchirierea unui apartament cu 2 camere regim hotelier, in Bucurestiul de astazi

In anii 1800 este realizata masina care functioneaza cu baterii auto nereincarcabile, acest moment fiind un adevarat succes. Ulterior, a avut loc aparitia masinilor functionabile pe combustibil, aparitia discurilor de frana, etc.

Insa, ceea ce facea automobilul inca un mijloc de transport primitiv, erau bateriile auto de tip nereincarcabil. Astfel, in anii 1900 a fost inventata primele baterii auto – cele care treptat au introdus principiul reincarcarii curentului electric.

Ultimele citite:  Experienta mea la Cryptex Escape Room

De asemenea, tot anii 1900 sunt cei care au dat startul productie de automobile pe banda, astfel ca in curand, acestea ajung populare la  nivel mondial.

Ce producator a avut cel mai mare succes in productia de baterii auto?

baterii auto

Bosch este producatorul care a beneficia de o mare rata de afaceri in domeniul productiei de baterii auto. Astfel, si evolutia sa a fost una de success, in decursul a catorva decenii scotand pe piata multiple tipuri de baterii auto.

Ultimele citite:  Cum influenteaza muzica personalitatea noastra?

 Astfel, in momentul actual, magazinele online cu baterii auto sunt cele care ofera cele mai mari avantaje, atat din punct de vedere al costurilor mici de achizitie, cat si din punct de vedere al serviciilor pe care le ofera in ceea ce priveste montajul acumulatorilor auto la domiciliu clientului.

Astfel, cei care sunt in cautarea unor baterii auto ieftine, insa eficiente si calitative, pot opta pentru site-ul neobat.ro – magazinul online cu una dintre cele mai variate game de acumulatori auto!