In caz ca dietele sau exercitiile fizice nu te-au ajutat in obtinerea unei siluete asa cum iti doresti, o liposuctie este solutia perfecta prin care poti scapa de excesul de grasime nedorita. Desi operatia de liposuctie nu este o metoda clasica de slabit, aceasta te ajuta sa scapi de grasime si sa ai un abdomen de nota 10.

Operatie de liposuctie – efecte pozitive si negative

Una dintre cele mai cautate operatii estetice este cea de liposuctie, datorita rezultatelor immediate. Beyonce, Britney Spears, Jennifer Lopez au apelat la liposuctie pentru a reveni la formele lor de dinainte de a deveni mamici. Renumitul dr. Sorin Parasca sustine ca femeile potrivite pentru liposuctie sunt cele cu o greutate relativ normal, dar care au depozite de grasime in diferite regiuni ale corpului. De obicei femeile apeleaza la liposuctie dupa ce nasc, pentru ca o liposuctie la dr. Sorin Parasca are un pret foarte bun si nici nu este o operatie grea. Lipoaspiratia vine in intampinarea nevoilor de a avea forme mai apetisante. Chiar daca nu aveti exces de grasime, dar doriti sa aratati si mai bine, operatia de liposuctie de la Sorin Parasca este perfecta pentru dumneavoastra. Daca vrei sa vezi cat costa o lipusctie, intra pe drsorinparasca.ro si afla mai multe detalii.

Ultimele citite:  Beneficiile untului de cacao/pudrei de cacao pentru sanatate

liposuctie

Cu ajutorul lipoaspiratiei se modeleaza foarte usor regiunea asupra carora se intervine. Rezultatul fiind vizibil imediat dupa operatie. De obicei dupa o liposuctie greutatea corpului nu scade, doar circumferinta este cea care scade cu pana la 15 cm mai putin.

Ultimele citite:  Scaunul cu rotile - super performant

Desi in primele 2-3 zile imaginea nu este cea pe care ti-ai fi dorit-o pentru ca zonele care au fost supuse intervientiei incep sa se umfle datorita modificarilor aduse. In maxim 3 luni vei arata extraodinar.

Ultimele citite:  De ce este bine să consumăm ceapă: 5 beneficii pentru sănătatea noastră