Operatia de micsorare a sanilor: un ajutor de seama pentru a face uitate problemele de sanatate

micsorarea sanilor

Desi traim intr-o era in care majoritatea fetelor isi doresc un bust cat mai generos si, drept urmare, apeleaza la operatii de marire a sanilor cu implanturi de silicon, micsoararea sanilor vine mai degraba precum ceva putin ciudat. Nu insa de fiecare data! Atunci cand ai sanii mari, mult prea mari pentru a mai dormi corect sau pentru a nu avea dureri de spate constante, trebuie sa iei o pozitie si sa te orientezi spre operatia de micsoare a sanilor. In acelasi timp cu aceasta operatie, are loc si cea de ridicare a bustului. Rezultatul este unul deosebit din punct de vedere estetic. Ca sa nu mai spun de cat de bine este sa te simti mai lejera si mai frumoasa! Iar asta v-o spun pe cuvant, dragelor! Pentru ca am trecut prin aceatsa interventie si, poate cel maai important, aceasta m-a ajutat sa scap de multe complexe.

Ultimele citite:  Dieta disociata – slabesti mancand pe saturate

drsorinparasca

Prin urmare, nu este asa usor sa ai un bust mare. Poate chiar prea mare, din punctul meu de vedere. Aveam cupa D inainte de operatie. Bine, asta n-ar fi fost asa grav. Ci mai degraba problemele de sanatate pricinuite de aceasta marime nefiresc de mare a sanilor erau cu adevarat grave. Care erau problemele care imi dadeau dureri de cap? Iata:

  • Durerile de spate groaznice
  • Problemele cu somnul
  • Problemele de incredere in sine

Drept pentru care, am decis sa apelez la operatia de micsorare a sanilor si de ridicare a lor. Este de la sine inteles faptul ca atata greutate a facut sa am sanii lasati, asa ca o operatie de ridicare a bustului era la fel de importanta pentru mine. Apeland la operatia de micsorare a sanilor, am reusit sa imi recapat energia si starea de bine! Fetelor dragelor, ce vreau sa va spun este ca se poate. Atunci cand simtiti ca nu sunteti voi asa cum sunteti, apelati la o operatie de micsorare si ridicare a sanilor! Veti simti diferenta!

Ultimele citite:  Hemocromatoza: Diagnostic si Tratament Corect

Operatia de micsorare a sanilor: nicidecum un moft!

Cu atatea probleme pricinuite de un bust generos, ce pot sa spun este ca micsorarea sanilor, insotita de operatia de ridicare a sanilor, nu fac altceva decat sa ajute orice femeie sa isi recapete increderea in sine. Eu l-am ales pe domnul doctor Sorin Parasca si ceea ce pot spune despre operatia pe care el a realizat-o este ca sunt deosebit de multumita, fara urma de dubiu!

Ultimele citite:  Aspecte pe care trebuie sa le stii despre otoplastie!

Pe langa a fi un foarte bun medic chirurg, domnul doctor Parasca este si un deosebit de fin psiholog. Si-a dat seama inca de la inceput de problemele mele cu increderea in sine si mi-a spus ca oricum ar fi, eu trebuie sa fiu mereu sigura pe mine, pentru ca exista o rezolvare pentru toate. Si asa este. Acum, sunt mandra posesoare a unui bust ferm si ridicat, de marime normala, care nu imi ridica niciun fel de probleme. Recomand fara doar si poate cabinetul domnului doctor Sorin Parasca pentru cele mai bune interventii de micsoare a sanilor si ridicare a lor!