A-ti organiza eficient timpul la birou inseamna ca te indrepti catre un potential succes in ceea ce priveste task-urile pe care le indeplinesti. Insa, de cele mai multe ori esti intampinat cu un set de multitasking pe care iti este greu sa-l gestionezi datorita timpului limitat pe care il ai la dispozitie. Ei bine, secretele din spatele unei bune organizari la birou este  agenda datata, ea fiind cea care va sustine intr-un mod eficient sistemul multitasking zilnic, saptamanal, lunar sau anual .

Multitasking-ul reprezinta o insusire moderna a celui care reuseste in tot ceea ce isi propune, dar exista cateva mici detalii de care trebuie sa tii cont cu acuratete!

Care este rolul unei agende de birou intr-un sistem multitasking?

agenda de birou

Daca la sfarsitul zilei ai de trimis un raport in care trebuie sa specifici activitatile pe care le-ai indeplinit, atunci cu siguranta memoria nu te va ajuta retii tot ceea ce trebuie raportat. In cadrul unei firme solicitate din punct de vedere al activitatilor pe care le realizeaza sau intr-un birou in care task-urile vin ca pe banda rulanta, a fi eficient in organizare te poate ajuta sa reduci timpul de lucru si sa indeplinesti cu brio fiecare sarcina primita.

Ultimele citite:  Afla tot ce trebuie despre dieta cu miere si otet de mere

Ei bine, intr-un sistem multitasking, o agenda de birou joaca acel rol de organizator, ea fiind pe cat de practica, pe atat de facil de folosit. Folosind chiar o agenda nedatata vei fi mult mai relexat si mai concentrat, intrucat vei indeplini treptat fiecare task!

Important este ca pe agenda datata sau pe agenda nedatata sa prioritizezi sarcinile, astfel ca te poti folosi de doua tipuri de  scheme:

Ultimele citite:  Bifosfonatii si osteonecroza maxilara: cauza – efect sau nu?
         Ce tip de sistem sa folosesti pentru scrierea task-urile in ageda de birou?
Sistem 1 Sistem 2
  • Poti incepe prin notarea task-urilor prioritate:

1…

2…

3…

…..

  • Poti incepe prin notarea tasck-urilor prioritare incadrate in interval orare:

1.      De la 9:00 -10:00 task-ul nr.1

2.      De la 10:00 – 10:30 task-ul nr.2

3.      De la 10:45 – 11:20 task-ul nr.3

……

Este important ca fiecare task sa fie prioritizat pe agenda de birou astfel incat sa-ti fie favorabil la sfarsitul zile. Stiintific s-a dovedit faptul ca sarcinile gestionate pe foaie vor intotdeauna mai rapid indeplinite decat cele care sunt notate in minte. De asemenea, este important ca niciodata sa nu incepi indeplinirea unui task prezent la mijlocul sistemul multitasking pe care le-ai primit. Optand pentru sarcina din capatul listei vei avea un spor aparte, iar aceasta este un proces psihologic prezent in mintea fiecaruia dintre noi!

Agenda organizator, comapionul tau de incredere la birou!

agenda de birou

A avea sustinere intelectuala atunci cand esti la birou reprezinta un plus pentru tine, iar agenda organizator iti poate fi un partener de incredere in orice moment. Daca iti doresti sa beneficiezi de rezultate exclusiviste, atunci poti cauta o agenda personalizata care sa prezinta specificatii regasite in lista ta de nevoi si preferinte.

Ai de gand sa faci o astfel de investitie? Cauta pe Pintexim.ro agenda de birou!

Ultimele citite:  Stiu un loc de unde poti cumpara martisoare engross