nada crapNada de crap este importanta atunci cand se merge la pescuit. La nici o partida nu trebuie sa lipseasca, daca se doreste o captura frumoasa  arunca o privire aici https://www.carping.ro si alege nada pentru urmatoarea partida de pescuit.  Magazinul online cu hrana pentru pescuitul de crapi, Club Carping, vine in sustinerea pescuitului romanesc cu nade pentru crap realizate dupa reteta celor mai buni pescari care au castigat nenumarate premii si trofee la concursurile nationale si europene la prins crapi.

Orice pescar stie cat dedificil este sa prinda un crap cand sta toata ziua pe malul apei in speranta ca va trage la carligul sau. Pentru faptul ca crapii sunt foarte greu de prinsi, aceste momeli speciale au fost create pentru de cei mai buni specialisti in carpfishing, oferind un gust unic, irezistibil crapului. In interiorul site-ului, pe Carping.ro, sunt prezentate o gama larga de produse de tipul groundbait, seminte, pasturi, pelete, boilies economic, boilies premium, boilies clasic, lucruri recomandate pentru pescuitul la crap de cei mai buni cunoscatori in domeniu.

Ultimele citite:  Esti pasionat de motociclismul de aventura? Iata topul celor 3 trasee de mers cu motocicleta vara aceasta!

Momeala pentru pescuitul la crap – solutia pentru prinderea mai rapida a pestelui

nada pentru crapMomeala pentru pescuitul la crap este factorul cheie pentru o partida reusita. In mediul online se pot gasi multe sortimente de astfel de momeli cu care poti sa incanti gusturile pestilor si sa-i ademenesti, sa-ti cada in plasa. Printre diversele tipuri de nade de crap se numara si urmatoarele:

  • Groundbait
  • Pasturi
  • Pelete
  • Seminte
  • Seminte preparate

Pasturile de crap au aceiasi compozitie de ingrediente la fel ca groundbait-urile doar ca sunt sub forma de pasta. Acestea sunt folosite de obicei pentru a fi adaugate in alte compozitii, care sa faca momeala intinsa crapului mai gustoasa si mai unica. Pot fi folosite deasupra boiliesurilor pentru a da o nota mai aparte momelii. Oriunde sunt incluse acestea, sansele de a prinde un crap cu o dimensiune si o greutate cat mai mare sunt mai mari.

Ultimele citite:  Halep participa la 3 turnee in ianuarie! Afla care sunt acestea!

Peletele sunt un tip de nada de crap care este folosita pentru a atrage crapii ce se afla la fundul apei. Aceasta forma de nadire este des intalnita de practicantii indragitului sport atunci cand pescuiesc pe ape mai repezi iar nada de crap trebuie sa ramana in locul dorit de pescar, fara ca apa sa poarte cu ea hrana pestelui. Peletele se afla si printre preferatele crapilor datorita faptului ca acestea sunt alcatuite din proteine necesare cresterii si dezvoltarii acestuia. Acest continut este rapid dizolvabil, in mai putin de o ora, aroma si gustul acestuia se raspandeste in apa.

Ultimele citite:  Darren Cahill, antrenorul Simonei Halep, si-a exprimat parerea despre noile reguli din tenis!

Achizitionarea unei nade de crap potrivite se face doar din mediul online de pe Carping.ro

nada pescuitPentru cumpararea unei nade potrivite de crap cel mai indicat este sa se faca achizitionarea acesteia din mediul virtual, deoarece in modul acesta se poate economisi timp si energie. Nu este necesar sa va deplasati la punctul fix in care este amplasat magazinul, ci este suficient sa aveti o conexiune la internet si un device de pe care sa amplasati comanda prin doua-trei click-uri. Hrana pentru viitoarea partida de pescuit la crap va poate fi asigurata de Carping.ro, un site bun menit sa ofere o experienta ca de la pescar la pescar.

Spor la cumparaturi si fir intins!