De Dragobete, stiinta psihologiei iti vine in ajutor si iti ofera cateva mici sfaturi – iata cum sa faci pe cineva sa se indragosteasca de tine!

entru ca tot este sarbatoarea Dragobetelui, varianta romaneasca a Zilei Indragostitilor, ne-am gandit sa venim in intampinarea ta cu cateva mici sfaturi pentru a intelege mai bine cum sa faci pe cineva sa se indragosteasca de tine.

luna3443_24_2_2017_17_2_49_796

Nu iti imagina ca iti vom oferi retete de vraji sau licori magice, pentru ca este evident ca nu exista vreo metoda prin care sa poti obliga pe cineva sa fie indragostit de tine sau chiar sa te placa. Ceea ce poti face, totusi, este sa urmezi cateva mici sugestii care te vor face sa fii o persoana mai buna, mai deschisa si mai disponibila pentru a trai o poveste frumoasa de dragoste!

Ultimele citite:  Tricouri barbatesti de la Massini.ro – ideale pentru a le face cadou

Psihologia iti pune la dispozitie cateva mici trucuri ce tin de flirt pentru a deveni o persoana careia sa nu ii poti rezista!

Fii mai deschisa

Un studiu realizat la Harvard Business School a revelat faptul ca 79% dintre participanti ar prefera sa aiba o relatie cu o persoana care este deschisa, chiar si in privinta lucrurilor mai jenante, decat cu o persoana care tine foarte multe pentru ea. Daca stai sa te gandesti, o persoana mai deschisa iti insufla si mai multa incredere, asa ca este de inteles de ce persoanele carora nu le este teama sa dezvaluie detalii despre ele sunt mai placute.

Ultimele citite:  Faceti o invitatie plina de imaginatie. Anuntati-va prietenii de botezul prichindelului vostru cu ManDiva

Realizeaza contact vizual

flory.86_24_2_2017_17_2_56_96

Numeroase studii recente au relevat faptul ca exista o legatura puternica intre contactul vizual realizat intre parteneri si nivelul de intimitate dintre acestia. Un contact vizual prelungit intareste legatura dintre parteneri – acestia au o relatie mai puternica si mai intima. Asadar, daca vrei sa ai sau sa construiesti o astfel de relatie cu partenerul tau, priviti-va, pur si simplu, in ochi!

Ultimele citite:  Secretul unui corp frumos si sanatos in mod natural

Spune „te rog” si „multumesc”

Un studiu realizat la Universitatea din North Carolina a relevat faptul ca expresiile de curtoazie, cu cat mai mult sunt rostite, creeaza o legatura mai apropiata si mai intima intre parteneri.Asadar, nu iti uita manierele. De obicei, atunci cand avem o relatie mai indelungata cu o persoana, avem tendinta de a nu ne mai purta asa frumos cum o faceam odata – ai grija la acest aspect!