pooarta costume de baie intr-o singura piesa

In sezonul estival, vacantele mare si orele de bronz sunt nelipsite pentru multe doamne si domnisoare. De aceea alegerea unui costum de baie nu este intotdeauna usoara. Costumul de baie trebuie ales in functie de silueta dar si de modelul care se potriveste cel mai bine fiecarei persoane.

In general sunt foarte multe modele de costume de baie, multe femei nestiind pe care sa il aleaga si care i se potriveste cel mai bine.  Prin urmare in randurile de mai jos o sa fac referire la cateva mici secrete pentru a-ti alege costumul de bai care ti se potriveste cel mai bine tie si siluetei tale.  In acest an 2015 se poarta costumele cu modele florale din inspiratie hawaiana de dimensiuni mari.

Ultimele citite:  Pantofii stiletto de scot din anonimat! Cand si cum ii poti purta in vara lui 2015?

Costumele de baie intregi  se regasesc intr-o gama foarte variata de la modele simple formate dintr-o singura culoare panala modele  cu imprimeuri colorate, acestea adresandu-se doamnelor care doresc sa isi ascunda o parte din corp din cauza unor mici imperfectiuni.  In aceasta vara 2015 se poarta costumele de baie ieftine intregi cu imprimeuri printate. Aceste costume de baie se adreseaza domnisoarelor tinere  carora le plac articolele vestimentare mai vesele si le place sa iasa in evidenta prin vestimentatie in general.

Ultimele citite:  7 lucruri pe care sa le faci de ziua ta

Costumele de baie din doua piese se adreseaza domnisoarelor care doresc sa obtina un bronz pe aproape intregul corp. Totodata comparativ cu costumele de baie intregi, cele din doua piese permit corpului sa respire. Aceste costume de baie sunt preferate de catre multe doamne date fiind avantajele precizate mai sus.   Pentru partea de sus se poarta sutienele de baie ce se leaga la gat si au volane.

Ultimele citite:  6 metode prin care poti face bani in studentie!

In ceea ce priveste culorile la moda in acesta vara, se poarta mult tonurile de albastru si rosu la costumele de baie. Pentru o tinuta care sa iasa in evidenta foarte usor puteti opta pentru niste ochelari de soare si eventual o palarie.