In foarte multe reviste si prezentari de moda se discuta foarte mult despre stilurile vestimentare pe care barbatii le adopta la tinutele lor de zi cu zi. Cele mai multe discutii au loc despre stilurile casual, sport, smart casual si office, discutii care nasc multe contraziceri unii optand pentru unul din acestea iar altii pentru un altul.

In realitate multitudinea de stiluri vestimentare pe care barbatii le au ca alternative reprezinta un real avantaj pentru acestia deoarece astfel au la dispozitie o arie mai larga de tipuri vestimentare pe care le pot adopta in functie de ocazie. In randurile de mai jos o sa fac referire la doua din cele mai intalnite stiluri vestimentare la barbatii din Romania.

Stilul sport masculin – ideal pentru sezonul de primavara vara

ce trucouri de barbati sa porti

Acest stil vestimentar este foarte frecvent intalnit in perioada calda a anului si aici ma refer in principal la sezonul de primavara si vara atunci cand temperaturile sunt foarte ridicate iar caldura impune ca hainele pe care barbatii le poarta sa fie cat mai confortabile si dintr-un material cat mai bun pentru respiratia pielii.

Ultimele citite:  Costumele de baie de la Zega le ofera doamnelor ocazia de a afisa un look atractiv si de a obtine un bronz de invidiat pe plajele de pe litoralul romanesc

Unul din cele mai purtate articole de vara este tricoul. Acesta este un articol vestimentar clasic care merge purtat atat la tinutele sport potrivite pentru activitatile sportive pe care acestia le desfasoara dar si pentru tinutele casual ale acestora. In ultimii anii au revenit la moda  tricourile barbatesti polo care de cele mai multe ori au un design deosebit si poate fi purtat atat la pantaloni scurti cat si la pantaloni lungi fie de trening fie dintr-un material de tip blug.

Ultimele citite:  Cum mutarea intr-un nou apartament din zona Colentina ne-a schimbat viata mie si familiei mele

Oferta de magazine cu haine pentru barbati  cuprinde o multitudine de modele de tricouri de barbati atat polo cat si de tip clasic cu gatul rotund. Indiferent de modelul pentru care barbatii opteaza, tricoul a fost, este si va ramane un articol vestimentar fashionable  pentru toti barbatii indiferent de ce stil vestimentar prefera.

Stilul smart casual masculin   – stilul vestimentar ideal pentru toti barbatii

 

Unul dintre motivele pentru care barbatii adopta un anumit stil vestimentar este imaginea pe care acestia doresc sa o afiseze in randul celor din jur.  Stilul vestimentar este primul element de interactiune dintre doustilul smart casual la barbatia persoana si prin urmare aceasta este foarte importanta pentru prima impresie.

Ultimele citite:  Marturiile de nunta de la Alento.ro - amintiri frumoase pentru invitatii tai

Stilul smart casual a castigat multi admiratori de-a lungul timpului deoarece acesta este unul din putinele stiluri vestimentare care confera un look elegant dar si confortabil in acelasi timp.   In general un astfel de stil vestimentar presupune  purtarea unor pantaloni de cele mai multe ori lungi din material de tip jeans, pantofi sport sau din piele intoarsa, o camasa casual sau un tricou si un sacou. Astfel intreaga tinuta este una atractiva, cool si foarte eleganta in acelasi timp.

Pentru a raspunde la intrebarea din titlu cele doua stiluri vestimentare sunt complementare, putand fi adoptate in parallel in functie de ocazie sau evenimentul la care urmeaza sa se participe.