Unul dintre cei mai buni specialisti in toxiinfectie alimentara a nominalizat 6 alimente pe care nu le consuma niciodata.

Potrivit Dailymail.co.uk, Bill Marler, un avocat din Washington, SUA, a petrecut ultimii 20 de ani studiind cauza îmbolnăvirii oamenilor cu bacteria E. coli, Salmonella, dar si alte afecţiuni cauzate de obiceiuri alimentare nocive.

Ultimele citite:  De ce speli cu detergenti bio ecologici? Sfaturi pentru femei si mamici!

Alimentele care ar putea sa provoace astfel de probleme la nivelul organismului sunt, in general, cele de natura marina (scoicile). Bill Marler a recunoscut ca nu le-ar consuma niciodata, din cauza ca sunt extrase din apa marina calda, un loc perfect pentru dezvoltarea bacteriilor.

Ultimele citite:  Goji, fructele care iti aduc o multime de beneficii

alimente de evitat vara

Iata lista completă a lui Bill Marler cu alimente de evitat pentru a nu face toxiinfecţie alimentară

  • Scoici crude
  • Fructe sau legume tăiate bucăţi şi puse la vânzare
  • Seminţe germinate
  • Carnea făcută în sânge
  • Ouă negătite
  • Lapte şi sucuri nepasteurizate.

Protejati-va si aveti grija de sanatatea voastra!

Ultimele citite:  Beneficiile untului de cacao/pudrei de cacao pentru sanatate