Unul dintre cei mai buni specialisti in toxiinfectie alimentara a nominalizat 6 alimente pe care nu le consuma niciodata.

Potrivit Dailymail.co.uk, Bill Marler, un avocat din Washington, SUA, a petrecut ultimii 20 de ani studiind cauza îmbolnăvirii oamenilor cu bacteria E. coli, Salmonella, dar si alte afecţiuni cauzate de obiceiuri alimentare nocive.

Ultimele citite:  Filtrele de apa cu carbune activ sterlizeaza 100% apa

Alimentele care ar putea sa provoace astfel de probleme la nivelul organismului sunt, in general, cele de natura marina (scoicile). Bill Marler a recunoscut ca nu le-ar consuma niciodata, din cauza ca sunt extrase din apa marina calda, un loc perfect pentru dezvoltarea bacteriilor.

Ultimele citite:  Hemocromatoza: Diagnostic si Tratament Corect

alimente de evitat vara

Iata lista completă a lui Bill Marler cu alimente de evitat pentru a nu face toxiinfecţie alimentară

  • Scoici crude
  • Fructe sau legume tăiate bucăţi şi puse la vânzare
  • Seminţe germinate
  • Carnea făcută în sânge
  • Ouă negătite
  • Lapte şi sucuri nepasteurizate.

Protejati-va si aveti grija de sanatatea voastra!

Ultimele citite:  Cele mai comune probleme medicale la stomacul bebelusilor