La nivel mondial, Waze a devenit una dintre cele mai utilizate aplicatii in trafic. A fost dezvoltata in Israel si acum e detinuta de Google.

Poate cel mai bun lucru pe care Waze l-a adus e ca iti ofera rute alternative si, posibil, mai scurte. Totodata, are si o componenta sociala destul de puternica. Soferii comunica intre ei prin diverse mesaje sau semnalizeaza diverse probleme de pe drum: accidente, politie, radare etc.

Ultimele citite:  Unde se gasesc baterii auto pentru Nissan?

Aplicatia Waze a fost fondata in 2009. A primit, pana la vanzare, o finantare de 30 de milioane de dolari de la fondul Horizons Ventures si 67 de milioane de dolari de la Magma Venture Partners. Din 2013 e detinuta de Google.

Cele mai bune optiuni pe care ti le ofera Waze

Aplicatia iti arata cea mai rapida ruta. Waze are sute de mii de harti, iar informatiile de pe acestea sunt actualizate in timp real chiar de catre utilizatori. Utilizatorii pot cu ajutorul Waze sa gaseasca cea mai rapida ruta, intr-un oras foarte aglomerat, precum este Bucurestiul.

Ultimele citite:  Cum dai zapada jos de pe masina fara sa zgarii vopseaua

Te atentioneaza despre existenta politiei rutiere. Utilizatorii pot semnala in timp real prezenta patrulelor de politie sau chiar eventualele accidente din trafic.

Ultimele citite:  Optati pentru bateriile auto Bosch- sunt ieftine si asigura functionarea optima a oricarui tip de automobil

Contine avertizari meteo. Cum in trafic conditiile meteorologice sunt extrem de importante, informatia e mereu binevenita. Tocmai de aceea, Waze contine si de ceva vreme si avertizari meteo.

In plus, afiseaza pretul carburantilor. Waze permite actualizarea pretului carburantilor in benzinarii si ofera posibilitatea localizarii celei mai apropiate benzinarii cu cel mai mic pret al combustibilului.

Playtech a fost sursa informatiilor pentru acest articol.