Imagini pentru zoe saldana“Am devenit increzuti dar si aroganti.”

Actrita americana Zoe Saldana nu este un fan infocat al lui Donalt Trump, insa a izbucnit in urma unor comentarii ale fanilor sai pe care acestia le-au facut in legatura cu alegerile prezidentiale.

Zoe considera ca “hartuirea” care a venit din partea celor de la Hollywood in legatura cu candidatura lui Donald Trump la presedintie l-a motivat, suprinzator, sa castige alegerile.

Ultimele citite:  Citeste cateva sfaturi pentru a alege cel mai bun tort de nunta pentru marele eveniment din viata ta

“Am devenit increzuti, dar si aroganti si, de altfel, am devenit abuzivi in acelasi timp. Incercam sa indepartam un barbat pentru lucrurile nepotrivite pe care acesta le-a facut… iar asta a creat un val de empatie intr-un grup larg de indivizi in America, care s-au simtit prost pentru el si care cred in promisiunile lui, a postat actrita pe Twitter.”

Ultimele citite:  Transportul cu metroul se scumpeşte cu până la 33%. Care vor fi noile tarife

Zoe Saldana nu este prima actrita care protesteaza fata de opinia larga a publicului in ceea ce-l priveste pe Donald Trump. Actrita australiana Nicole Kidman raspunde fanilor cu “Am incercat sa subliniez faptul ca eu cred in democratie si in constitutia americana. Este chiar simplu.”

Ultimele citite:  10 pasi practici iti garanteaza mai putin stres la locul de munca!

Imagini pentru trump