Imagini pentru zoe saldana“Am devenit increzuti dar si aroganti.”

Actrita americana Zoe Saldana nu este un fan infocat al lui Donalt Trump, insa a izbucnit in urma unor comentarii ale fanilor sai pe care acestia le-au facut in legatura cu alegerile prezidentiale.

Zoe considera ca “hartuirea” care a venit din partea celor de la Hollywood in legatura cu candidatura lui Donald Trump la presedintie l-a motivat, suprinzator, sa castige alegerile.

Ultimele citite:  Cum se scrie corect: paparazzi sau paparazzo?

“Am devenit increzuti, dar si aroganti si, de altfel, am devenit abuzivi in acelasi timp. Incercam sa indepartam un barbat pentru lucrurile nepotrivite pe care acesta le-a facut… iar asta a creat un val de empatie intr-un grup larg de indivizi in America, care s-au simtit prost pentru el si care cred in promisiunile lui, a postat actrita pe Twitter.”

Ultimele citite:  Transportul cu metroul se scumpeşte cu până la 33%. Care vor fi noile tarife

Zoe Saldana nu este prima actrita care protesteaza fata de opinia larga a publicului in ceea ce-l priveste pe Donald Trump. Actrita australiana Nicole Kidman raspunde fanilor cu “Am incercat sa subliniez faptul ca eu cred in democratie si in constitutia americana. Este chiar simplu.”

Ultimele citite:  Cursul de cofetar - formarea profesionala cu un adevarat succes in Romania

Imagini pentru trump